Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: Θα παραδώσω την έδρα εάν…

Στάθης Καϊτετζίδης: Θα παραδώσω την έδρα εάν…

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Στάθης Καϊτετζίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, με ηλεκτρονικό του μήνυμα στην «Αγκίδα»:

«ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ” AGIDAS ”

Κύριοι. Αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω και να διευκρινίσω όσα αναφέρονται στο πρόσωπό μου στο δημοσίευμα της ” AGIDAS ” με τίτλο ” θα νομιμοποιήσει η παράταξη Ζυγά την αποχώρηση του Κα’ι’τετζίδη ; ”

Με τον κύριο Ζυγά πορευθήκαμε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η συνεργασία, οι αγωνίες, η προσπάθεια  οι στόχοι μας, και ο αλληλοσεβασμός, μας έφεραν πολύ κοντά. Πέραν του ότι είναι επικεφαλής του συνδυασμού μας είναι πλέον και καλός φίλος μου. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του παραμένει αναλλοίωτος.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία, ούτε είμαι για τίποτα σίγουρος για τις σκέψεις που υπάρχουν στην παράταξη όσον αφορά το πρόσωπό μου.

Θεωρώ ότι ο κύριος Ζυγάς είναι απαραίτητο κεφάλαιο στο δήμο μας.

Εάν υπάρχουν σκέψεις διαγραφής μου από τον συνδυασμό είναι άσκοπο, διότι εφόσον ο κύριος Ζυγάς ανακοινώσει ότι στις Δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού ” ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ” , εγώ θα παραδώσω την έδρα μου παραιτούμενος από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

ευχαριστώ για την φιλοξενία

με εκτίμηση

ΣΤΑΘΗΣ   ΚΑ’Ι’ΤΕΤΖΙΔΗΣ»

Θα νομιμοποιήσει η παράταξη Ζυγά την αποχώρηση Καϊτετζίδη;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ