Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και για το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και για το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Στην υπερσύγχρονη σκηνή του θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» θα φιλοξενούνταν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις σε συνεργασία με το κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος. Τέτοιου είδους δηλώσεις ακούγαμε και από τον ίδιο το δήμαρχο.

Το Πολυλειτουργικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης» εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2021. Φτάσαμε αισίως στα μέσα Ιανουαρίου του 2023 και δεν είδαμε καμία συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ούτε καμία μεγάλη παράσταση. Το μόνο που είδαμε ήταν η φιέστα του απολογισμού της παράταξης Μανδαλιανού, η οποία έγινε μεταξύ των στελεχών της. Υποθέτουμε πως σ’ αυτήν την «παράσταση» δεν υπήρξε καμία συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος; Θα ανέβουν μεγάλες παραστάσεις στην υπερσύγχρονη θεατρική σκηνή του «Μίκης Θεοδωράκης» ή και αυτή η εξαγγελία θα μείνει στα λόγια όπως έμειναν τόσες και τόσες άλλες; Μήπως και για τη συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος η διοίκηση Μανδαλιανού χρειάζεται μία ακόμα θητεία για να τη φέρει σε πέρας;

Αλλά τι να περιμένει κανείς από μία διοίκηση που μέχρι και στην επιγραφή του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης» δεν μπορεί να είναι συνεπής;

Σ.

Το Πολυλειτουργικό Κέντρο Κορδελιού «Μίκης Θεοδωράκης» θα δώσει αίγλη στην περιοχή
Αφερέγγυα η διοίκηση Μανδαλιανού μέχρι και στην επιγραφή του Πολυλειτουργικού
Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας και έναρξης λειτουργίας του Πολυλειτουργικού Κέντρου “Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης”
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ