Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈκλεισαν με σκαμπό την τρύπα στο πεζοδρόμιο της 28ης Οκτωβρίου

Έκλεισαν με σκαμπό την τρύπα στο πεζοδρόμιο της 28ης Οκτωβρίου

Μέχρι η διοίκηση Μανδαλιανού να αποφασίσει να κλείσει την τρύπα στο πεζοδρόμιο της οδού 28ης Οκτωβρίου στον Εύοσμο, ο σουρεαλισμός θα δώσει και θα πάρει στην προσπάθεια να μην σπάσει κανένας άνθρωπος το πόδι του.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία η τρύπα έκλεισε με το σκαμπό της καφετέριας που βρίσκεται στο σημείο. Την Παρασκευή είχε κλείσει με έναν κώνο, τον οποίο είχε τοποθετήσει ο δήμος, αλλά φαίνεται πως ο κώνος έδωσε τη θέση του στο σκαμπό γιατί κουράστηκε.

Η τρύπα πρέπει να κλείσει, όπως πρέπει να λειτουργήσουν το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, όπως πρέπει να συνταχθεί ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας. Οι αντιδήμαρχοι όμως δεν προλαβαίνουν να κάνουν αυτές τις εργασίες γιατί το χρόνο τους τον αφιερώνουν για να απαντούν στην «Αγκίδα».

Για να μην τους αδικήσουμε όμως, υπήρξε ένα έργο, ίσως το μοναδικό, που έγινε στην ώρα του. Το άγαλμα του Παύλου Μελά αποκαταστάθηκε με σχετική ταχύτητα και επανήλθε στη θέση του. Το μεγάλο έργο της διοίκησης Μανδαλιανού αυτήν τετραετία είναι η αποκατάσταση των ζημιών στο άγαλμα του Παύλου Μελά.

Σ.

Έβαλαν έναν κώνο στην τρύπα του πεζοδρομίου της 28ης Οκτωβρίου στον Εύοσμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ