Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ πατέρας του δημάρχου ήταν αντιδήμαρχος της διοίκησης Λαφαζανίδη

Ο πατέρας του δημάρχου ήταν αντιδήμαρχος της διοίκησης Λαφαζανίδη

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πατέρας του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού, ήταν αντιδήμαρχος της διοίκησης Λαφαζανίδη.

Όταν, λοιπόν, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατηγορεί προηγούμενες διοικήσεις για εγκατάλειψη σχολείων και αθλητικών χώρων και για παραμέληση δρόμων, εκτός από τους συνεργάτες του, Στάθη Λαφαζανίδη και Κώστα Σωτηράκη, εκτός από ειδικούς του συνεργάτες που ήταν αντιδήμαρχοι του κυρίου Λαφαζανίδη, κατηγορεί και τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, προσπαθώντας να πείσει πως η διοίκησή του προήλθε από παρθενογένεση και πως δικαιολογείται για τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αργοπορίες της, καταλογίζει ευθύνες στους πάντες. Ο κύριος δήμαρχος, με τη φόρα που έχει πάρει, είναι ικανός, εάν επανεκλεγεί, να κατηγορήσει και την ανώριμη αυτοδιοικητική πλευρά του εαυτού του κατά την πρώτη θητεία του.

Όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είναι παρθενογένεση. Στελέχη της διοίκησαν το δήμο επί πολλά χρόνια και αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, γιατί φυσικά με τα πες πες του δημάρχου μπορεί, κυρίως οι νέοι κάτοικοι, να πειστούν πως είναι ένας νέος δήμαρχος με νέους συνεργάτες που τους κατατρέχουν οι παλιοί. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ