Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο άγχος των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το άγχος των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το άγχος των υποψηφίων δημάρχων, που έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα την υποψηφιότητά τους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, να παρουσιάσουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους είναι εμφανές. Σ’ αυτήν τη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Με το άγχος να παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στη μάχη για το ποιος θα παρουσιάσει περισσότερους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, δυστυχώς είτε βρισκόμαστε μπροστά σε υποψηφίους που ως δημοτικοί σύμβουλοι έχουν γεμίσει απουσιολόγια με την ταχύτητα που αυτά δεν γεμίζουν ούτε στο σχολείο της χώρας με τις περισσότερες απουσίες μαθητών είτε βρισκόμαστε μπροστά σε δημοτικούς συμβούλους που δεν ξέρουν ούτε που βρίσκεται η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είτε βρισκόμαστε μπροστά σε υποψηφίους που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ μέχρι τώρα για τον τόπο και τα μεγάλα προβλήματά του.

Υπάρχουν βέβαια σε όλα τα ψηφοδέλτια αξιόλογοι και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, οι οποίοι είναι όμως δυστυχώς μειοψηφία. Φαίνεται πως άνθρωποι, που γνωρίζουν τα του δήμου, δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά, γυρίζοντας την πλάτη είτε στην κατάσταση που επικρατεί είτε σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους. Τέτοια στάση όμως δεν βοηθάει ούτε το δήμο ούτε τους δημότες.

Ο μόνος από τους υποψηφίους δημάρχους που δεν έχει μπει στη μάχη της παρουσίασης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ούτε και φαίνεται να τον έχει καταλάβει άγχος γι’ αυτό, είναι ο Βασίλης Ανδρεάδης, ο οποίος επέλεξε παραμονές των Χριστουγέννων, αντί να παρουσιάζει υποψηφίους, να βγει με τα στελέχη της παράταξής του και να περπατήσουν στους κεντρικούς δρόμους του δήμου συνομιλώντας με επαγγελματίες και πολίτες.

Ίσως κάποιος να πει πως ο κύριος Ανδρεάδης δεν προχωράει σε ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων γιατί δεν έχει ποιους να ανακοινώσει. Σε μια τέτοια προσέγγιση το ερώτημα είναι εάν είναι δυνατόν μία παράταξη με επικεφαλής τον πρώην αντιδήμαρχο Βασίλη Ανδρεάδη, με τη στήριξη του Γιάννη Καμαρινού και με στελέχη προηγούμενων διοικήσεων όπως τον κύριο Κεραμιδά, τον κύριο Σαπρανίδη, την κυρία Καραπουλουτίδου, την κυρία Καλού, να μην μπορεί να παρουσιάσει άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Μάλλον δεν είναι δυνατόν.

Το σίγουρο είναι πως, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι εξελίξεις θα είναι πιο γρήγορες και θα υπάρξουν ξεκάθαρες ενέργειες υποψηφίων δημάρχων και παρατάξεων.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ