Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας υπάρχει στο Τεχνικό Πρόγραμμα

Το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας υπάρχει στο Τεχνικό Πρόγραμμα

Απάντηση του Γενικού Γραμματέα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Ισαάκ Ξανθόπουλου στο δημοσίευμα με τίτλο «Χωρίς να υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στο πρόγραμμα Τεχνικών Έργων, πως θα ανοίξει;»

«Καλημέρα κ. Αθανάσιε Τσιότσο

μόνο για την καλύτερη πληροφόρησή σας,  επισημαίνω ότι σχετικά με τη δημοσίευσή σας στην Αγκίδα «Χωρίς να υπάρχει το υπόγειο πάρκινγκ στο πρόγραμμα Τεχνικών Έργων, πως θα ανοίξει;» ισχύουν τα ακόλουθα:

–  το έργο του υπόγειου πάρκινγκ υπάρχει και στο ψηφισμένο Τεχνικό πρόγραμμα 2023 (σελ.201. Νέα Έργα με τίτλο δαπάνης: «Στεγανοποίηση επιφανειών – φύτευση του Δημοτικού υπογείου πάρκινγκ, στην πλατεία Ελευθερίας για την επαναλειτουργία του στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού», ενδεικτικού προϋπολογισμού 40.000€).

– υπάρχει και στο ψηφισμένο προϋπολογισμό 2023 (σελ 5 επισήμανση 22. Την δημιουργία, ως νέου, στο σκέλος των εξόδων του Κ.Α. 30.7331.05 με τίτλο “Στεγανοποίηση επιφανειών – φύτευση στου Δημοτικού υπογείου πάρκινγκ στην Πλατεία Ελευθερίας για την επαναλειτουργία του στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού” και ενίσχυση αυτού με το ποσό των 40.000,00 €.

Σας στέλνω τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Έγγραφο 1

Έγγραφο 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ