Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιδημαρχίες με το πιρούνι όπως καρπούζια με το μαχαίρι!

Αντιδημαρχίες με το πιρούνι όπως καρπούζια με το μαχαίρι!

Χαθήκαμε στο μέτρημα και στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Υποψήφιος δήμαρχος έχει μοιράσει μέχρι τώρα πολλές αντιδημαρχίες και αμέτρητους ειδικούς συμβούλους. Με ανέξοδες υποσχέσεις, με τραπεζώματα και με εκδρομές, εκλογές δεν κερδίζονται. Ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

Σε όλα τα τραπεζώματα, πριν από τα φαγητά, φέρνουν λεκάνες με νερά! Όχι για να πλένουν τα χέρια τους ή τα πόδια τους, αλλά γιατί τα πιρούνια ορισμένων επίδοξων αντιδημάρχων παίρνουν φωτιά και μπορούν να φτάσουν τους 1.000 βαθμούς Κελσίου! Φάε τώρα που γυρίζει όπως βάλε τώρα που γυρίζει!

Η ταχύτητα, με την οποία κινούνται ορισμένα πιρούνια, ξεπερνά την ταχύτητα της σφαίρας ενός πυροβόλου όπλου. Μάλιστα στο συναγωνισμό ποιος θα φάει περισσότερο, τα πιρούνια ξεκινούν με ταχύτητες 500 μέτρα το δευτερόλεπτο και ξεπερνούν τα 1.000 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Αν η ταχύτητα που θα κάνουν έργα στο δήμο, εάν εκλεγούνε, είναι ανάλογη με την ταχύτητα που κινούνται τα πιρούνια τους, αυτός ο δήμος θα γίνει Μονακό. Για να μην πάθουν όμως καμιά τενοντίτιδα ή καμία θλάση από την ταχύτητα που κινούν τα πιρούνια τους, καλά είναι τα τραπεζώματα να γίνονται δίπλα σε σάουνες ή ζεστά λουτρά ώστε να μπαίνουν, να χαλαρώνουν και να συνεχίζουν το πιρούνισμα με την ίδια ταχύτητα.

Σ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ