Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤην κεντρική κυβέρνηση δίπλα του θέλει ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Την κεντρική κυβέρνηση δίπλα του θέλει ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 28 Νοεμβρίου 2022 στην τηλεόραση της ΕΡΤ3, αναφέρθηκε στο ότι ο δήμος είναι μεγάλος με πολλές ανάγκες και πρέπει να έχει δίπλα στη διοίκησή του την κεντρική κυβέρνηση για να βοηθάει οικονομικά και τεχνικά σε κάποια έργα.

Θέλει ο κύριος Μανδαλιανός, αντί για την κεντρική κυβέρνηση, να έχει δίπλα του την περιφερειακή κυβέρνηση; Δηλαδή, εάν δεν του δώσει χρήματα η κεντρική κυβέρνηση, ας ζητήσει χρήματα από την περιφερειακή κυβέρνηση του Κρατιδίου της Σαξονίας. Ίσως του δώσει εκείνη.

Παρακάτω είπε πως θέλει και τους δημότες δίπλα του για να υποδεικνύουν στη διοίκησή του τι πρέπει να κάνει για να γίνει η ζωή των κατοίκων καλύτερη. Στο σημείο αυτό δεν διευκρίνισε αν θέλει δίπλα του τους κεντρικούς δημότες, τους αμυντικούς δημότες ή τους επιθετικούς δημότες.

Αλλά το θέμα είναι άλλο. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει υποδείξεις ούτε από τους Δημοτικούς Συμβούλους και θα ακούσει τους κατοίκους; Η διοίκηση Μανδαλιανού και τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους τούς θέλει ως χειροκροτητές του ανύπαρκτου έργου της και των οραμάτων της για πράσινες διαδρομές στις οποίες θα τρέχουν πράσινα άλογα κάτω από ολόλαμπρους πράσινους ήλιους.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ