Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου παρούσα στα προβλήματα των γονέων

Η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου παρούσα στα προβλήματα των γονέων

Η Ένωση Γονέων Κορδελιού Ευόσμου είναι παρούσα σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς της περιοχής μας

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το κάλεσμα του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου που αφορά μαθητή με πρόβλημα υγείας. Από την αρχή προτείναμε μεγάλη εκδήλωση με θεατρική παράσταση που θα γινόταν αφιλοκερδώς για συλλογή μεγαλύτερου ποσού αλλά αυτό δεν κατέστη αντικειμενικά δυνατό λόγω χρόνου. Στην παρούσα φάση στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, παραδώσαμε 500 ευρώ από το ταμείο της Ένωσης και είμαστε πάντα ανοικτοί για παραπέρα συνεργασία και δράσεις.

Αγαπητοί γονείς, η Ένωση Γονέων θα είναι πάντα αλληλέγγυος σε κάθε πρόβλημα που αφορά την οικογένεια είτε είναι πρόβλημα υγείας είτε είναι έξωση από πλειστηριασμό είτε είναι κόψιμο παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, αερίου ή νερού λόγω χρεών.

Η αλληλεγγύη όμως, όσο και αν είναι δεδομένη, δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Το πρόβλημα θα λυθεί με πιέσεις και διεκδικήσεις για πραγματικά Δωρεάν Παιδεία και για πραγματικά Δωρεάν Υγεία έτσι ώστε κανένα παιδί να μην εξαρτάται από την αλληλεγγύη κανενός.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συλλόγους, όλους τους φορείς, μαζί με την έμπρακτη αλληλεγγύη, να αναρωτηθούν πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτήν την κατάσταση. Οι γονείς θα τρέμουμε μην τυχόν πάθει κάτι το παιδί μας; Πόσο ακόμα θα μας αναγκάζουν να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουμε για την υγεία των παιδιών μας, κάτι που θα συμβεί ακόμα περισσότερο με το νέο νομοσχέδιο για την Υγεία; Η απαίτηση απόσυρσης αυτού του νομοσχεδίου είναι αυτονόητη προκειμένου να μην προχωρήσει ακόμα περισσότερο η ιδιωτικοποίηση της Υγείας.

Από τη σελίδα στο facebook της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ