Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου θα παραχωρήσει ο Κώστας Σωτηράκης…

Συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου θα παραχωρήσει ο Κώστας Σωτηράκης…

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αναπληρωτής του αναπληρωτή δημάρχου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σωτηράκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του Αντέννα και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Η συνέντευξη του κυρίου Σωτηράκη έρχεται ως συνέχεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού για τις τηλεφωνικές υποκλοπές. Ο κύριος Σωτηράκης θα κληθεί στη συνέντευξη να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που παραπλάνησε τον πρωθυπουργό στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και να δώσει τέλος στις φήμες.

Οι φήμες λένε ότι ο πρωθυπουργός είχε σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και κυρίως αυτή της παρακολούθησης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά θεώρησε πως δεν υπήρχε συμβάν όταν ενημερώθηκε ότι ο Κώστας Σωτηράκης, έσβησε το όνομα του αρχηγού του από το ψήφισμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Η απάντηση που φημολογείται ότι θα δώσει ο κύριος Σωτηράκης είναι πως δεν κατάλαβε και νόμισε ότι το ψήφισμα κατηγορούσε τον αρχηγό του Νίκο Ανδρουλάκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές γι’ αυτό έσβησε το όνομά του. Κατόπιν θα αναφέρει στη συνέντευξη τα σεμινάρια που θα κάνει σε αναλφάβητους και μειωμένης αντίληψης Δημοτικούς Συμβούλους.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ