Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ της διοίκησης Μανδαλιανού στη μάχη της απεργίας…

Οι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ της διοίκησης Μανδαλιανού στη μάχη της απεργίας…

Ο αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αναπληρωτής του αναπληρωτή δημάρχου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σωτηράκης, συγκάλεσε σήμερα, ημέρα Γενικής Απεργίας, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, υποχρεώνοντας τουλάχιστον έναν εργαζόμενο του δήμου σε απεργοσπασία, αφού κάποιος θα πρέπει να κρατάει τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Ο αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διαβούλευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Ρούμελης, συγκάλεσε σήμερα, ημέρα Γενικής Απεργίας, συνεδρίαση της Επιτροπής διαβούλευσης, υποχρεώνοντας τουλάχιστον έναν εργαζόμενο του δήμου σε απεργοσπασία, αφού κάποιος θα πρέπει να κρατάει πρακτικά της συνεδρίασης.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, Παναγιώτης Φωτιάδης, της διοίκησης Μανδαλιανού των αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ Σωτηράκη, Ρούμελη και άλλων, συγκάλεσε σήμερα, ημέρα Γενικής Απεργίας, συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου, υποχρεώνοντας τουλάχιστον έναν εργαζόμενο του δήμου σε απεργοσπασία, αφού κάποιος θα πρέπει να κρατάει πρακτικά της συνεδρίασης.

Μια ημέρα Γενικής Απεργίας, προκηρυγμένης εδώ και πάρα πολύ καιρό, επέλεξαν τα στελέχη των αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ της διοίκησης Μανδαλιανού για να συγκαλέσουν τα μισά όργανα διοίκησης του δήμου. Πάλι καλά που δεν τα συγκάλεσαν όλα.

Τους αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ της διοίκησης Μανδαλιανού πρέπει να πάρει ως συμβούλους η διοίκηση της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» προκειμένου να την συμβουλεύσουν για τις μεθόδους διάλυσης μιας απεργίας.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ