Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣεμινάριο σε αναλφάβητους Δημοτικούς Συμβούλους θα κάνει ο Κώστας Σωτηράκης

Σεμινάριο σε αναλφάβητους Δημοτικούς Συμβούλους θα κάνει ο Κώστας Σωτηράκης

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, είναι αποφασισμένος να εξαλείψει τον αναλφαβητισμό από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου.

Διαπιστώνοντας ο Κώστας Σωτηράκης πως ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο και να διαβάζουν το Τεχνικό Πρόγραμμα και τις αναμορφώσεις του δεν πρόκειται να τα καταλάβουν, αποφάσισε κατ’ αρχάς να τα εκδώσει εικονογραφημένα, όπως το Λούκι Λουκ, Αστερίξ, κτλ.

Ο Κώστας Σωτηράκης όμως δεν θα μείνει εκεί. Είναι αποφασισμένος να αναβαθμίσει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου εξαλείφοντας τον αναλφαβητισμό όσων Δημοτικών Συμβούλων δεν γνωρίζουν γράμματα. Θα τους κάνει σεμινάρια για να μάθουν.

Εάν κατά το σεμινάριο διαπιστώσει πως ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται το Τεχνικό Πρόγραμμα και τις αναμορφώσεις του όχι επειδή είναι αναλφάβητοι, αλλά επειδή είναι περιορισμένης αντίληψης, θα διοργανώσει και σεμινάρια ανάπτυξης της αντιληπτικής ικανότητας.

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου, που είναι είτε αναλφάβητοι είτε μειωμένης αντίληψης είτε και τα δύο μαζί, να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια του Κώστα Σωτηράκη μπας και πάει μπροστά αυτός ο δήμος.

Για τα σεμινάρια της ανάπτυξης της αντιληπτικής ικανότητας καλά είναι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να δώσουν συνέντευξη στον Κώστα Σωτηράκη ώστε αυτός να αποφανθεί αν χρειάζεται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ή όχι.

Θεόφραστος Ασκλήπης

Κώστας Σωτηράκης: Εικονογραφημένο Τεχνικό Πρόγραμμα για να το καταλάβουν ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ