Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε ποια βάση συμφώνησαν οι κύριοι Μανδαλιανός και Βασίλης Χατζηβρέττας να συμπορευτούν;

Σε ποια βάση συμφώνησαν οι κύριοι Μανδαλιανός και Βασίλης Χατζηβρέττας να συμπορευτούν;

Διαβάζουμε στο προφίλ του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook:

«Δυναμώνουμε, έχοντας πλέον την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ανθρώπων που μέχρι πρότινος βρίσκονταν απέναντι μας. Με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και που είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν για να αλλάξουμε την πόλη μας».

Αυτή είναι η εισαγωγή του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού για να ανακοινώσει την προσχώρηση στη διοικούσα παράταξη του Κοινοτικού Συμβούλου Ευόσμου της παράταξης Καμαρινού Βασίλη Χατζηβρέττα.

Ο κύριος Μανδαλιανός όμως δεν μας λέει τίποτα για τη βάση πάνω στην οποία συμφώνησε με τον κύριο Βασίλη Χατζηβρέττα, όπως δεν μας είπε τίποτα και για τη βάση πάνω στην οποία συμφώνησε με τον κύριο Δημήτρη Αραμπατζή.

Ούτε όμως οι κύριοι Βασίλης Χατζηβρέττας και Δημήτρης Αραμπατζής έκριναν σκόπιμο να εξηγήσουν στους δημότες γιατί από την παράταξη Καμαρινού, με την οποία ασκούσαν δριμεία κριτική στην παράταξη Μανδαλιανού, βρέθηκαν τώρα στην παράταξη Μανδαλιανού.

Οι κύριοι Κλεάνθης Μανδαλιανός, Βασίλης Χατζηβρέττας και Δημήτρης Αραμπατζής, αντί να πανηγυρίζουν στο facebook για την σύμπραξή τους και τη συμπόρευσή τους, πρέπει να εξηγήσουν στους δημότες σε ποια βάση συμφώνησαν. Παραδέχτηκε ο δήμαρχος πως ήταν δίκαιη η κριτική που του ασκούσαν; Παραδέχτηκαν οι κύριοι Χατζηβρέττας και Αραμπατζής πως ήταν άδικη η κριτική που ασκούσαν στο δήμαρχο και στη διοίκησή του; Αν κανένα από τα δύο μέρη δεν παραδέχτηκε πως έκανε λάθος, τότε σε ποια βάση συμφώνησαν να συμπορευτούν; Αυτό ενδιαφέρει τους δημότες και όχι οι ιστορίες που γράφει ο δήμαρχος στο facebook για τις συγκεκριμένες συμμαχίες.

Τέλος, υπάρχει κι ένα άλλο ερώτημα. Ο κύριος Βασίλης Χατζηβρέττας πότε παραιτήθηκε από την παράταξη Καμαρινού και εντάχθηκε στην παράταξη Μανδαλιανού αφού είναι Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου; Υπάρχει κάποια δήλωση, κάποια ανακοίνωση, κάποιο έγγραφο του κυρίου Βασίλη Χατζηβρέττα που μας διαφεύγουν; Ή μήπως θα παραιτηθεί τώρα ο κύριος Χατζηβρέττας από την παράταξη Καμαρινού; Μήπως δεν θα παραιτηθεί και καθόλου; Του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, του κυρίου δημάρχου αυτού του τόπου, όλα αυτά του φαίνονται φυσιολογικά;

Κιμ. Ο.

Με ήθος και με όραμα στην ίδια παράταξη Παναγιώτης Φωτιάδης και Βασίλης Χατζηβρέττας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ