Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠάλι τα ίδια ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με το μεγάλο έργο των...

Πάλι τα ίδια ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων

Διατυμπανίζει δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πως ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το νέο, ευρείας κλίμακας, πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων – ύψους 4 εκ. €.

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φιλοξενεί και δήλωση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού σύμφωνα με την οποία το νέο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έγιναν ποτέ στο δήμο μας.

Όμως και το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που άφησε πίσω της η διοίκηση Σούλα και ολοκλήρωσε πριν λίγο καιρό η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

«Μεθοδικά και με σχέδιο αλλάζουμε σελίδα στο δήμο μας και δημιουργούμε σύγχρονες υποδομές, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στους πολίτες», ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ο κύριος Μανδαλιανός.

Η αλλαγή σελίδας στο δήμο γίνεται με το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων των 4 εκατομμυρίων ευρώ; Τότε τη σελίδα την έχει ήδη γυρίσει η διοίκηση Σούλα και δεν χρειάζεται να τη γυρίσει ξανά ο κύριος Μανδαλιανός. Οι ασφαλτοστρώσεις είναι οι σύγχρονες υποδομές που θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στους δημότες;

Η διοίκηση του απόλυτου μηδέν προσπαθεί να παρουσιάσει ως μεγάλο έργο τις ασφαλτοστρώσεις! Η διοίκηση που πάνω από ένα χρόνο δεν διαμορφώνει το χώρο στην Πολεοδομία Ευόσμου που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, παρουσιάζει ως μεγάλο έργο τις ασφαλτοστρώσεις! Ε ας ασφαλτοστρώσει λοιπόν και το ΚΕΠ για να το ανοίξει!!

Απίστευτη διοίκηση και απίστευτος δήμαρχος, πανηγυρίζουν για τις ασφαλτοστρώσεις. Σε λίγο θα αρχίσουν να πανηγυρίζουν για την αποκομιδή των σκουπιδιών σαν να κάνουν μεγάλο κατόρθωμα. Πραγματικά με τη διοίκηση Μανδαλιανού ζούμε απίστευτες και πρωτοφανείς στιγμές.

Κ. Τσ.

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
«Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει προπαγάνδα μέσω των ατυχών διατυπώσεων»
Τρεις κωλοτούμπες της διοίκησης Μανδαλιανού στην ίδια συνεδρίαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ