Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει προπαγάνδα μέσω των ατυχών διατυπώσεων»

«Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει προπαγάνδα μέσω των ατυχών διατυπώσεων»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας αναφέρθηκε σε μία σχετικά πρόσφατη δήλωση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού σύμφωνα με την οποία ήταν έργο της διοίκησής του η αναμόρφωση και αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων. Τότε και μετά από παρέμβαση του κυρίου Σούλα, ο δήμαρχος αναδιπλώθηκε και είπε ότι ήταν ατυχής έκφραση καθώς η αναμόρφωση και αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων ήταν μελέτη της διοίκησης Σούλα.

Ο κύριος Σούλας συνέχισε αναφέροντας μία πιο πρόσφατη δημοσίευση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού στην οποία ο κύριος Μανδαλιανός γράφει πως για πρώτη φορά δημοπρατούνται στο δήμο μας ασφαλτικά έργα ύψους 3.900.000 ευρώ.

«Μήπως τα ασφαλτικά απ’ την προηγούμενη διοίκηση που ολοκληρώσατε τώρα δεν ήταν 4 εκατομμύρια; Γιατί λέτε ότι πρώτη φορά γίνεται τόσο μεγάλο έργο ασφαλτικών στο δήμο μας; Το προηγούμενο δεν ήταν μεγάλο έργο κύριε δήμαρχε;», ρώτησε ο κύριος Σούλας και συνέχισε λέγοντας:

«Θα μου πείτε πάλι μια ατυχής διατύπωση. Είμαστε μέσα στις ατυχείς διατυπώσεις και μέσω των ατυχών διατυπώσεων κάνουμε προπαγάνδα».

Η απάντηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού ήταν ακριβώς όπως την προέβλεψε ο κύριος Σούλας. Ο κύριος Μανδαλιανός για μία ακόμα φορά απάντησε πως ήταν ατυχής διατύπωση. Ο κύριος Μανδαλιανός αφού παραπληροφόρησε πρώτα αρκετές εκατοντάδες κατοίκους του δήμου λέγοντας πως το έργο των ασφαλτικών που δρομολόγησε η διοίκησή του είναι το πρώτο τέτοιο τόσο μεγάλο έργο, κατόπιν με δυο κουβέντες θέλησε να πει πως έγινε κατά λάθος.

Δεν έγινε όμως κατά λάθος γιατί δεν έβγαλε και ούτε πρόκειται να βγάλει διορθωτική ανακοίνωση ο κύριος δήμαρχος, ούτε θα γράψει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook πως έγινε λάθος. Είναι ξεκάθαρο, από τη συμπεριφορά του δημάρχου, πως μόνο λάθος δεν έκανε. Απλά στο Δημοτικό Συμβούλιο χαμογελάει και λέει κατάμουτρα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης άλλα από αυτά που ισχύουν και αξιώνει να τον πιστέψουν.

Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει προπαγάνδα με ανακρίβειες, για να μην γράψουμε ψέματα και θυμώσει ο κύριος Μανδαλιανός, τις οποίες βαφτίζει συνεχώς ατυχείς διατυπώσεις. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού είναι η διοίκηση της μαύρης προπαγάνδας, όπως είπε ο κύριος Σούλας. Η διοίκηση Μανδαλιανού λέει με ευκολία πράγματα που δεν ισχύουν, με ευκολία τα ανακαλεί και με ευκολία τα ξαναλέει. Τέτοια αποδείχτηκε τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ