Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς σκεφτούν οι πολίτες τι είναι ικανή να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού...

Ας σκεφτούν οι πολίτες τι είναι ικανή να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού μετά τις εκλογές

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού, ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές, αρνείται να δώσει στους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου εσωτερικούς χώρους για να πραγματοποιήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η δικαιολογία της διοίκησης του δήμου είναι πως θέλει να βάλει τάξη! Μετά από τόσα χρόνια εγκλεισμού του κόσμου λόγω κορονοϊού και ενώ διανύουμε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η διοίκηση Μανδαλιανού βρήκε την κατάλληλη στιγμή να αρνηθεί την παραχώρηση χώρων στους συλλόγους.

Η άποψη της διοίκησης Μανδαλιανού πως δεν θέλει να δίνει χώρους σχολείων για πολιτιστικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις έχει παιδαγωγικά την ίδια αξία με την εμμονική της άποψη να στοιβάξει σε ένα κτήριο τους μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Ας σκεφτούν οι πολίτες τι είναι ικανή να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού μετά τις εκλογές, όταν πριν τις εκλογές συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο στους πολιτιστικούς συλλόγους με τα τόσες χιλιάδες μέλη. Η διοίκηση Μανδαλιανού που «κάνει την πάπια» για τη δυσοσμία, αποφάσισε να γίνει επιθετική απέναντι στους συλλόγους.

Αν θέλει να βάλει τάξη η διοίκηση Μανδαλιανού ας αρχίσει από τη δυσοσμία. Τη δυσοσμία όμως δεν την αγγίζει. Ίσα ίσα την σπρώχνει πολύν καιρό παραπέρα με τις νέες μετρήσεις που ετοιμάζεται να κάνει. Αγγίζει τους πολιτιστικούς συλλόγους που προφανώς τους θεωρεί εύκολο στόχο για να κάνει τους παλικαρισμούς που δεν κάνει στα ΕΛΠΕ. Και από πού και ως πού είναι τάξη να παρακωλύεται η προαγωγή του πολιτισμού και της παράδοσης;

Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού που ζητάει την ψήφο των πολιτών για να διοικήσει άλλη μια τετραετία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ