Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤρεις κωλοτούμπες της διοίκησης Μανδαλιανού στην ίδια συνεδρίαση

Τρεις κωλοτούμπες της διοίκησης Μανδαλιανού στην ίδια συνεδρίαση

Η διοίκηση Μανδαλιανού, εκτός από διοίκηση του ανύπαρκτου έργου, εκτός από διοίκηση της προσπάθειας απεμπόλησης των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του δήμου επί του ΘΕΠΑΝ, εκτός από διοίκηση της προσπάθειας πληρωμής ενοικίου στο κράτος από το δήμο για δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, εκτός από διοίκηση της προσπάθειας κατάργησης κτηρίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εκτός από διοίκηση των δωροεπιταγών της Elpedison, θα μείνει στην ιστορία ως η διοίκηση του είπα ξείπα και της κωλοτούμπας. Τέτοιες κωλοτούμπες δεν έζησε ξανά η πολιτική ζωή του δήμου.

Τρεις μαζεμένες έγιναν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν ήθελε να πει ότι το έργο των ασφαλτικών, που δρομολόγησε η διοίκησή του, είναι το πρώτο τέτοιο τόσο μεγάλο έργο, αλλά αυτό είπε! Κατά το δήμαρχο ήταν μια ατυχής διατύπωση.

Η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου, Όλγα Νέδου Αθανασιάδου, δεν ήθελε να πει ότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια δεν χρηματοδότησαν οι διοικήσεις την προμήθεια υλικών άρδευσης, αλλά αυτό είπε. Η κυρία Αθανασιάδου διευκρίνισε πως ήθελε να πει ότι δεν υπήρξε γενναία χρηματοδότηση.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, Πέτρος Μεσθανεύς, δεν ήθελε να πει πως τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως στο δήμο μας για τα σχολεία και ότι όλα τα έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού, αλλά αυτό είπε. Ο κύριος Μεσθανεύς τελικά θυμήθηκε πως κάποια από τα έργα που έγιναν στα σχολεία από τη διοίκηση Μανδαλιανού ήταν μελέτες που δρομολόγησε η διοίκηση Σούλα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει μετατρέψει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής. Τόσες κωλοτούμπες μαζεμένες και με τόση χάρη, θα τις ζήλευε και ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής στις ασκήσεις εδάφους Ιωάννης Μελισανίδης. Η διοίκηση του είπα ξείπα. Τώρα λέει το κοντό και την επόμενη στιγμή λέει το μακρύ. Ο λόγος της διοίκησης Μανδαλιανού είναι συμβόλαιο. Η κωλοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ