Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε ένα σμπάρο…τέσσερα τρυγόνια!

Με ένα σμπάρο…τέσσερα τρυγόνια!

Με αφορμή την επέτειο της έξωσης των ΚΕΠ, του αδιεξόδου με τους μαθητές του 19ου και του 24ου σχολείων, του προβλήματος με το ΘΕΠΑΝ και τις χορηγίες των ΕΛΠΕ, θα μπορούσε να προταθεί η εξής λύση, αφού ο Δήμος υπάρχει για να λύνει τα θέματα που προκύπτουν.

Αν βέβαια, ο Δήμος δεν εξαντλεί όλες τις περιπτώσεις και δεν έχει αρκετή «φαντασία» για να βρίσκει λύσεις, πρέπει και οι πολίτες να βοηθούν, επειδή έχουν κι αυτοί υποχρεώσεις για τον έλεγχο της Αρχής.

Το ΚΕΠ Ολυμπιάδος μπορεί να στεγαστεί σε χώρο του κτηρίου του ΘΕΠΑΝ για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του Δήμου.

Να δημιουργηθούν σχολικές αίθουσες με γυψοσανίδες και χωρίσματα στον κοινόχρηστο χώρο του ΘΕΠΑΝ, για να έχουν και αυλή τα παιδιά!

Τα έξοδα που θα διατεθούν για την δημιουργία των αιθουσών, να τα ζητήσει ο Δήμος από τα ΕΛΠΕ, γιατί κατατέθηκε ο ισολογισμός και για να μην ζημιωθεί το ταμείο.

Και για το κερασάκι; Να ζητήσει να πληρώσει ενοίκιο στην Μητρόπολη, για την χρήση του οικοπέδου!

Υγ 1: Προφανώς κι ελπίζουμε να μην το πάρουν κυριολεκτικά και σοβαρά, γιατί δεν θα μας ήταν περίεργο να το προχωρούσαν.

Υγ 2: Για το ΚΕΠ, ο Δήμαρχος, είχε δεσμευτεί σε συνέντευξη του, ότι θα είναι έτοιμο σε μία εβδομάδα (αλλά έχουν περάσει μήνες από τότε)!

Υγ 3: Για τα παιδιά των 19ου και 24ου σχολείων, θα υπάρξει αποφόρτιση των αιθουσών και λύση!

ΥΓ 4: Θα πάρει ο Δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ που θα «ξεχάσει» να τις εγγράψει στα βιβλία, ενώ βέβαια υπήρχε και βέτο μη αποδοχής, κάτι που το «ξέχασαν» κι αυτό!

Υγ 5: Όσο για το ενοίκιο; Πιο παλιά συζητήθηκε η πληρωμή ενοικίου στην Μητρόπολη και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους για τον Δήμο, κάτι για το οποίο πανηγυρίστηκε ως επιτυχία στην επικοινωνιακή πολιτική του Δημάρχου!

Μερικές φορές η πραγματικότητα είναι πιο αστεία από την σάτιρα, όπως σε αυτές τις περιπτώσεις!

Τσιότσος Αθανάσιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ