Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρόνης Παπαβραμίδης: Τελικά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο γήπεδο

Χρόνης Παπαβραμίδης: Τελικά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο γήπεδο

«Τελικά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο γήπεδο. Παίζεται οπουδήποτε αλλού εκτός από το γήπεδο», είπε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Χρόνης Παπαβραμίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ3, με αφορμή το γεγονός ότι η ΕΠΟ για μία ακόμα φορά ανέβαλε τη λήψη απόφασης σχετικά με το ποιες ομάδες τελικά θα παίξουν στη Super League 2.

Ο κύριος Παπαβραμίδης τόνισε πως, εφόσον η απόφαση την Τρίτη είναι θετική για τον Αγροτικό Αστέρα, θα πρέπει να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος για έναν μήνα προκειμένου ο Αγροτικός Αστέρας να προλάβει να κάνει όσες ενέργειες είναι απαραίτητες προκειμένου να συμμετάσχει σ’ αυτό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα υπογράμμισε πως σε περίπτωση που δεν ανέβει η ομάδα του στη Super League 2, πράγμα που κέρδισε στα γήπεδα, δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αναφερόμενος στην ομάδα του Πανδραμαϊκού, η οποία προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση, είπε πως δεν πρέπει να ανέβει στη Super League 2 ακόμα κι αν δεν ανέβει ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά θα πρέπει να ανέβει κάποια ομάδα που συμμετείχε στα μπαράζ.

Τέλος ο Χρόνης Παπαβραμίδης επεσήμανε πως στους 6 από τους 7 ομίλους της Γ΄ Εθνικής σε ολόκληρη της Ελλάδα οι ομάδες που θα έπαιζαν στα μπαράζ κρίθηκαν από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής. Μόνο ο Αγροτικός Αστέρας είχε κερδίσει την είσοδό του στα μπαράζ ενάμισι μήνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

«Δεν έχω τίποτα με την ομάδα του Πανδραμαϊκού, έχω όμως με τους ανθρώπους του Πανδραμαϊκού», ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα.

Νάκ.

Ποιος είναι ο Πανδραμαϊκός που θέλει να πάρει τη θέση του Αγροτικού Αστέρα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ