Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλλιτεχνική εκδήλωση της Αγκίδας για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο...

Καλλιτεχνική εκδήλωση της Αγκίδας για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο του ΚΕΠ

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που κλητήρας εμφανίστηκε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και αφού έβγαλε έξω υπαλλήλους και πολίτες, άλλαξε τις κλειδαριές.

Η «Αγκίδα» θέλοντας να τιμήσει:

  • Τη διοίκηση Μανδαλιανού που με την ολιγωρία και την αμέλειά της άφησε το ΚΕΠ να κλείσει,
  • Τη διοίκηση Μανδαλιανού που έδωσε μέχρι σήμερα αμέτρητες ημερομηνίες για την επαναλειτουργία του ΚΕΠ σε δημοτικό κτήριο,
  • Τη διοίκηση Μανδαλιανού που έναν ολόκληρο χρόνο δεν κατάφερε να λειτουργήσει ακόμα το ΚΕΠ ταλαιπωρώντας χιλιάδες κατοίκους του δήμου,
  • Τη διοίκηση Μανδαλιανού που κουράστηκε να ερωτάται συνεχώς για το πότε θα επαναλειτουργήσει το ΚΕΠ,

διοργανώνει μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022. Η Αγκίδα θα ήθελε να γίνει η εκδήλωση μέσα στο χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ, αλλά ξέρει πως αυτό είναι αδύνατο αφού η διοίκηση Μανδαλιανού έχει κλειδαμπαρώσει τις πόρτες φοβούμενη το κακό μάτι. Η εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους και θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν.

Η εκδήλωση θα έχει έναν επιπλέον σκοπό. Την καθιέρωση της 12ης Οκτωβρίου ως ημέρας καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για να μείνει στη μνήμη των δημοτών ανεξίτηλο το πέρασμα της παράταξης Μανδαλιανού από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Όλα έτοιμα για την καλλιτεχνική εκδήλωση της «Αγκίδας» στη μνήμη του ΚΕΠ Ολυμπιάδος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ