Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι κακοήθειες της γνωστής οικολόγας για την καλή διοίκηση Μανδαλιανού…

Οι κακοήθειες της γνωστής οικολόγας για την καλή διοίκηση Μανδαλιανού…

Η γνωστή για την οικολογική της δράση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση, έκανε ένα κακοηθέστατο και πικρόχολο σχόλιο σε βάρος της διοίκησης Μανδαλιανού σχετικά με τον εθελοντισμό.

Η κυρία Μαρίνα ουσιαστικά αμφισβήτησε τη διάθεση της καλής διοίκησης να προσφέρει εθελοντικά και προσπάθησε να πείσει πως μια διοίκηση, που δεν θέλει να προσφέρει εθελοντικά, ζητάει κάτι τέτοιο από τους πολίτες.

Η εικόνα όμως του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργου Σταυρίδη, να δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να σώσει τον εξοπλισμό του 9ου νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού από την πλημμύρα, τον οποίο τελικά κατάφερε να σώσει, είναι ηχηρή απάντηση στις κακοήθειες της κυρίας Μαρίνας.

Και μη μας πει και η κυρία Μαρίνα, όπως ένας κακοπροαίρετος γυμνασιάρχης, πως ο κύριος Σταυρίδης έπεσε στα νερά για να βγάλει αυτήν τη φωτογραφία και να τη δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για ψηφοθηρικούς λόγους.

Και μη μας πει και η κυρία Μαρίνα, όπως ένας κακοπροαίρετος γυμνασιάρχης, πως ο κύριος Σταυρίδης το μόνο που έλλειψε να γράψει κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ήταν η φράση «ψηφίστε με», γιατί κανένας δεν πέφτει στα νερά με κίνδυνο να πνιγεί για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ο κύριος Σταυρίδης έδωσε εκείνην την αγωνιώδη νύχτα το παράδειγμα του εθελοντισμού γι’ αυτό ας αφήσει η κυρία Μαρίνα τις κακοήθειες σχετικά με την εθελοντική εργασία που είναι διατεθειμένα να προσφέρουν τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ