Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος είναι ο Πανδραμαϊκός που θέλει να πάρει τη θέση του Αγροτικού...

Ποιος είναι ο Πανδραμαϊκός που θέλει να πάρει τη θέση του Αγροτικού Αστέρα;

Ο Πανδραμαϊκός προσπαθεί εξωαγωνιστικά να πάρει τη θέση του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2, όχι γιατί ο Αγροτικός Αστέρας Εύοσμου έκανε κάτι σε βάρος του ή σε βάρος κάποιας άλλης ομάδας, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα σε κάποιον αγώνα κάποιον παίχτη που απαγορευόταν να παίξει ή γιατί πιάστηκε να δωροδοκεί κάποιον διαιτητή.

Ο Πανδραμαϊκός προσπαθεί να εξωαγωνιστικά να πάρει τη θέση του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2, να κερδίσει στα χαρτιά κάτι που οι παίχτες του Αγροτικού Αστέρα κέρδισαν με τον ιδρώτα τους στα γήπεδα, επειδή η ομάδα του Ευόσμου δεν είχε εγγραφεί στο μητρώο του υπουργείου και ενώ αυτό δεν θέτονταν ως όρος από τη διακήρυξη της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα.

Ας δούμε όμως σε αριθμούς ποιος είναι ο Πανδραμαϊκός που θέλει να πάρει τη θέση του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2 και μάλιστα φορείς της Δράμας στηρίζουν αυτή του την προσπάθεια.

Ο Πανδραμαϊκός τερμάτισε 2ος στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, 9 βαθμούς πίσω από τον Αγροτικό Αστέρα και 10 βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα, δηλαδή, που υποβιβάζεται και έχει την καλύτερη βαθμολογία από τις ομάδες που υποβιβάζονται είναι μόλις 10 βαθμούς πίσω από τον Πανδραμαϊκό.

Στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η 2η ομάδα, η Κοζάνη, βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 1η ομάδα, τον Μακεδονικό, και 20 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η 2η ομάδα, η ΑΟ Υπάτου, βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 1η ομάδα, τον Ηρακλή Λάρισας, και 18 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η 2η ομάδα, ο Τηλυκράτης Λευκάδας, βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πίσω από την 1η ομάδα, την Παναχαϊκή, και 17 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η 2η ομάδα, ο Φωστήρας, βρίσκεται 9 βαθμούς πίσω από την 1η ομάδα, την Ηλιούπολη, αλλά 14 βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η 2η ομάδα, ο Εθνικός Πειραιώς, βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την 1η ομάδα, την Προοδευτική, και 18 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η 2η ομάδα, ο Πανιώνιος, βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω από την 1η ομάδα, ΠΑΟ Ρουφ, και 14 βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πανδραμαϊκός λοιπόν ήταν με διαφορά η χειρότερη 2η ομάδα της Γ΄ Εθνικής σε σχέση με τη βαθμολογική απόσταση που είχε από τον 1ο του ομίλου και από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή η ομάδα του Πανδραμαϊκού έχει κάνει άνω κάτω τη Super League 2 γιατί θέλει να ανέβει στη θέση του Αγροτικού Αστέρα, επειδή όπως έγραψαν φορείς της περιοχής της Δράμας, μεταξύ αυτών και ο δήμος της Δράμας, αυτό θα έχει πολλαπλά αθλητικά και οικονομικά οφέλη για την πόλη και την περιοχή.

Ας ζητήσουν λοιπόν οι φορείς της Δράμας να ανέβει η ομάδα τους και στη Super League 1 αφού κάτι τέτοιο θα έχει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη για την περιοχή τους.

Νάκ.

Χρόνης Παπαβραμίδης: Τελικά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο γήπεδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ