Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός εμπαίζει τον κόσμο με τις μετρήσεις για τη δυσοσμία

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός εμπαίζει τον κόσμο με τις μετρήσεις για τη δυσοσμία

Είναι ξεκάθαρο πως ο Κλεάνθης Μανδαλιανός εμπαίζει τον κόσμο με τις νέες μετρήσεις που θέλει να κάνει για τη δυσοσμία. Καθόλου δεν τον ενδιαφέρει πόσο βρωμάει, καρφί δεν του καίγεται αν βρωμάει. Το μόνο που θέλει είναι να μην κάνει καμιά ενέργεια προκειμένου να πιέσει τα ΕΛΠΕ για να σταματήσει αυτή η κατάσταση με τη δυσοσμία. Οι νέες μετρήσεις θα γίνουν προκειμένου ο κύριος Μανδαλιανός, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, να σπρώξει το πρόβλημα παραπέρα.

Επί πέντε μήνες δεν λειτουργούσε ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού. Επί πέντε μήνες η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν έδινε τιμές από της μετρήσεις του σταθμού. Ο κύριος Μανδαλιανός και η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος ρωτήθηκαν σε εννιά συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν δίνονται τιμές από τον σταθμό μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, και τις εννιά φορές δήλωσε άγνοια και απάντησε πως θα ρωτήσει να μάθει προκειμένου να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Από την 1η Απριλίου του 2022 μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2022, που ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού δεν έδινε τιμές, ο κύριος Μανδαλιανός ποτέ δεν ρώτησε και ποτέ δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο γιατί συνέβαινε αυτό.

Του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού δεν του καιγόταν καρφί για τις τιμές της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο δήμο γι’ αυτό και δεν τον ένοιαζε γιατί δεν λειτουργεί ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Του κυρίου δημάρχου δεν του καίγεται καρφί για τα αιωρούμενα σωματίδια pm10 που κάνουν πάρτι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ούτε του καίγεται καρφί που αυτούς τους πέντε μήνες δεν γνωρίζαμε σε τι συνθήκες ατμοσφαιρικής ρύπανσης ζούσαμε.

Ο κύριος Μανδαλιανός, που δεν νοιάστηκε επί πέντε μήνες να μάθει για τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο δήμο, προσπαθεί να μας πείσει πως θα κάνει μετρήσεις για τη δυσοσμία προκειμένου να δει εάν μετά τα έργα, που του λένε τα ΕΛΠΕ ότι έκαναν και μας διαβεβαιώνει ο ίδιος ότι τα είδε, η βρώμα είναι μικρότερη. Είναι ξεκάθαρος ο εμπαιγμός του δημάρχου για το θέμα της δυσοσμίας και δεν μπορεί να τον κρύψει. Πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι και όσοι τον ψήφισαν και όσοι ήταν όσο μπορούσαν πιο καλοπροαίρετοι απέναντί του.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Ψηφίζουμε ξανά Κλεάνθη Μανδαλιανό για να ζήσουμε για πάντα με τη δυσοσμία των ΕΛΠΕ
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός προσπαθεί να υποβαθμίσει το πρόβλημα της δυσοσμίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ