Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα καταπολεμήσει και τη δυσοσμία με τις ποδηλατοβόλτες ο κύριος Μανδαλιανός;

Θα καταπολεμήσει και τη δυσοσμία με τις ποδηλατοβόλτες ο κύριος Μανδαλιανός;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, με αφορμή τη διαδημοτική ποδηλατοβόλτα, απηύθυνε ένα βαρύγδουπο μήνυμα περί τρόπων μετακίνησης φιλικών προς το περιβάλλον.

Ο κύριος Μανδαλιανός προέτρεψε τους δημότες να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ώστε να βάλουν ένα λιθαράκι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.

Μόνο έκπληξη μπορεί να σε κυριεύσει ακούγοντας το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, να πουλάει οικολογική κουλτούρα 100 δολάρια το κιλό.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που επί τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα για τη δυσοσμία και μάλιστα κατηγόρησε τις μύτες των κατοίκων ως υποκειμενικές επειδή την εντοπίζουν, να πουλάει οικολογική κουλτούρα.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που δεν γνώριζε για τις αυξημένες τιμές των αιρούμενων σωματιδίων PM10 οι οποίες δίνονται από τον σταθμό μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που πέρασε τα ΕΛΠΕ από κολυμβήθρα του Σιλωάμ λαμβάνοντας χορηγία από την Elpedison, κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου να μην λαμβάνονται χορηγίες από τον όμιλο ΕΛΠΕ όσο δεν λύνεται το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο οποίος επί πέντε μήνες, που δεν δίνονταν τιμές από το σταθμό μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού, δεν φρόντιζε να μάθει και να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το λόγο που συνέβαινε αυτό, γιατί προφανώς τον ίδιο καθόλου δεν τον ενδιέφεραν οι τιμές της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Αυτός ο δήμαρχος βγήκε και λάνσαρε οικολογική κουλτούρα ποδηλάτου. Το μόνο που έλειψε να πει είναι πως με αυτόν τον τρόπο θα καταπολεμήσει τη δυσοσμία.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Στους ποδηλατοδρόμους της διοίκησης Μανδαλιανού…
Τα ποδήλατα να είναι πράσινα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ