Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈνα βήμα μπροστά ο Βασίλης Ανδρεάδης

Ένα βήμα μπροστά ο Βασίλης Ανδρεάδης

Τελικά ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που αποφάσισε να κάνει κίνηση, είναι ο Βασίλης Ανδρεάδης.

Ο κύριος Ανδρεάδης ανέβασε χθες σελίδα της παράταξής του στο facebook και ανακοίνωσε το όνομα της παράταξής του και τις βασικές κατευθύνσεις της.

Η κίνηση του Βασίλη Ανδρεάδη απέδειξε πως προχωράει δυναμικά προς τις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος και ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Το βήμα του κυρίου Ανδρεάδη ήταν πολύ σημαντικό αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε κινητικότητα από τους υποψηφίους δημάρχους της αντιπολίτευσης, πράγμα που δημιουργούσε την αίσθηση στους πολίτες πως κάποιοι από αυτούς μπορεί και να μην φτάσουν μέχρι τις εκλογές.

Δεν είναι τυχαίο πως αμέσως μετά τη χθεσινή κίνηση του Βασίλη Ανδρεάδη, υπήρξε δημοσίευμα πως άλλος υποψήφιος δήμαρχος θα ανακοινώσει το όνομα της παράταξής του σε δημόσια εκδήλωση στις αρχές Οκτωβρίου.

Η ενέργεια του κυρίου Ανδρεάδη να επισημοποιήσει την κάθοδό του στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος, σίγουρα θα δημιουργήσει κινητικότητα και στα υπόλοιπα στρατόπεδα. Πλέον όμως ο Βασίλης Ανδρεάδης βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, με δεδομένη μάλιστα την τεράστια φθορά της διοίκησης Μανδαλιανού.

Γ. Χαρ.

Ο Γιάννης Καμαρινός τιμά και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ