Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντώνης Κοντσίδης στον Κλεάνθη Μανδαλιανό: Είσαι καλός ηθοποιός

Αντώνης Κοντσίδης στον Κλεάνθη Μανδαλιανό: Είσαι καλός ηθοποιός

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός είπε πως δεν ανέχεται να λέγεται πως εργαλειοποιεί το Ειδικό Σχολείο.

«Με θίγει προσωπικά αυτό για τους δικούς μου λόγους, έχω αναφερθεί, δεν θέλω να γίνω μελοδραματικός. Δεν χρειάζεται ο καθένας τα δικά του πράγματα, τα προσωπικά, να τα καταθέτει σε τόσο πολύ κόσμο», είπε ο κύριος Μανδαλιανός (Στα 20 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=gBTczGdTzVU&t=4284s).

«Αλλά δεν το ανέχομαι να θεωρούν ότι εργαλειοποιώ το πρόβλημα κάποιων ανθρώπων, το οποίο πρόβλημα δεν μου είναι ξένο», ολοκλήρωσε ο κύριος δήμαρχος.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν ήθελε να γίνει μελοδραματικός, δεν ήθελε να καταθέσει τα προσωπικά του μπροστά σε τόσο κόσμο, αλλά και πάλι κατέληξε λέγοντας πως το πρόβλημα δεν του είναι ξένο προκειμένου να πείσει ότι δεν εργαλοιοποιεί το Ειδικό Σχολείο. Ο κύριος δήμαρχος, αντιλαμβανόμενος πως όλα αυτά που λέει δεν είναι επιχειρήματα αλλά μελοδραματισμοί, τόνισε μόνος του πως δεν θέλει να γίνει μελοδραματικός, ενώ ήδη το είχε κάνει.

Στους μελοδραματισμούς του δημάρχου απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κοντσίδης, ο οποίος αφού του είπε «είσαι καλός ηθοποιός», αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Είμαι καλός ηθοποιός. Ναι, το ξέρω κύριε Κοντσίδη. Κι εσείς», ανταπάντησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ