Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε τόση λάσπη ο δήμος θα μπορούσε να είχε γίνει Μονακό…

Με τόση λάσπη ο δήμος θα μπορούσε να είχε γίνει Μονακό…

Στις αθλιότητες που έγραψε ο κουμπάρος σε βάρος της «Αγκίδας» για να χαϊδέψει τα αυτιά του κουμπάρου του δεν θα απαντήσουμε.

Δεν θα απαντήσουμε σε κάποιον που κι εκείνος με το σχόλιό του έσυρε το χορό για να γραφτούν οι αθλιότητες που γράφτηκαν σε βάρος του Θανάση Γαρούφα.

Δεν θα απαντήσουμε σ’ αυτόν που έγραψε ότι ο Θανάσης Γαρούφας ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα του και για το πώς θα κακολογήσει και θα χλευάσει αυτούς που προσπαθούν να δώσουν λύσεις.

Δεν θα απαντήσουμε σ’ αυτόν που με τις ανυπόστατες αηδίες και κατηγορίες σε βάρος του Θανάση Γαρούφα οδήγησε μια άλλη τετραπέρατη να γράψει πως στον πρόεδρο των δασκάλων του δήμου μας χρειάζεται μια σφαίρα.

Δεν θα απαντήσουμε τελικά στους συνοδοιπόρους του kostas papaioannou. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να απαντήσουμε σ’ αυτούς, γιατί είναι ξεκάθαρο πως έτσι τους θέλουν οι εργοδότες, ξάδερφοι και οι κουμπάροι τους. Τους θέλουν λασπολόγους και λεχρίτες, αφού προσπαθούν να καλύψουν την ανυπαρξία τους με την εκτόξευση λάσπης.

Εάν με τόση λάσπη, που εκτόξευσαν επί τόσα χρόνια ο kostas papaioannou, ο αείμνηστος ξάδελφος και ο κουμπάρος ο οποίος ήταν και συμμαθητής, κατασκευάζονταν έργα, ο δήμος θα είχε γίνει Μονακό.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ