Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Καμαρινού δεν υφίσταται πια κατά τη γνώμη του Στέργιου Στεργιάδη

Η παράταξη Καμαρινού δεν υφίσταται πια κατά τη γνώμη του Στέργιου Στεργιάδη

Ο Στέργιος Στεργιάδης, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη Καμαρινού, σχολίασε στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ποιοι θα στηρίξουν ποιους υποψηφίους δημάρχους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;».

Ο κύριος Στεργιάδης διαφωνεί ότι ο κύριος Ανδρεάδης ανέλαβε μετά από διαδικασίες που έγιναν στην παράταξη «Ξεκινάμε από την Αρχή» του Γιάννη Καμαρινού.

Κατά τη γνώμη του πρώην δημοτικού συμβούλου δεν έγιναν διαδικασίες διότι προέκυψαν δύο υποψηφιότητες και η παράταξη διχάστηκε.

Επίσης ο Στέργιος Στεργιάδης τονίζει πως κλήθηκαν μόνο οι εκλεγμένοι να πάρουν μέρος στις διαδικασίες και αυτό αποτέλεσε απαξίωση σε όλους τους υπόλοιπους που έδωσαν τη μάχη και έφεραν το αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, οπότε ο κάθε ένας παίρνει το δικό του δρόμο και δεν έχει καμία υποχρέωση να ακολουθήσει κάποιον.

Κατά τη γνώμη λοιπόν του Στέργιου Στεργιάδη η παράταξη Καμαρινού δεν υπάρχει πια.

Ολόκληρο το σχόλιο του κυρίου Στεργιάδη είναι το παρακάτω:

«Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω σε ότι αφορά την παράταξη Ξεκινάμε από την αρχή του Κου Γιάννη Καμαρινου που αναφέρεστε ότι ανέλαβε ο Κος Ανδρεάδης μετά από διαδικασίες που έγιναν. Πρώτα από όλα δεν έγιναν διαδικασίες διότι προέκυψαν δύο υποψηφιότητες και η παράταξη μετά από αυτό κατά κάποιον τρόπο διχάστηκε διότι δεν καλέστηκε η παράταξη παρά μόνον οι εκλεγμένοι και αυτό είναι απαξίωση σε όλους τους υπόλοιπους, οπότε θεωρώ ότι ο κάθε ένας μετά από αυτό παίρνει το δικό του δρόμο και δεν έχει καμία υποχρέωση να ακολουθήσει κάποιον με τον τρόπο που δίχασαν και απαξίωσαν όλους τους υποψηφίους που έφεραν το αποτέλεσμα της παράταξης στις προηγούμενες εκλογές. Άρα ο κάθε ένας που θέλει να είναι υποψήφιος ας προχωρήσει με δική του παράταξη άλλωστε τα είχα ξαναπεί αυτά ότι θα έχουμε διαίρεση της παράταξης με αυτά τα καμώματα, σε συνέντευξη που είχα παραχωρήσει πριν λίγο καιρό στο blog σας. Με αυτό τον τρόπο κατά την γνώμη μου προσβάλλονται – απαξιώνονται και ο επικεφαλής της παράταξης Κος Καμαρινος αλλά και όλα τα στελέχη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ