Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιοι θα στηρίξουν ποιους υποψηφίους δημάρχους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Ποιοι θα στηρίξουν ποιους υποψηφίους δημάρχους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Η καλοκαιρινή περίοδος φέτος ήταν για πολλούς ευκαιρία όχι διακοπών, αλλά συζητήσεων και ζυμώσεων, προκειμένου να επιτευχθούν συμμαχίες εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Παρά το γεγονός ότι απομένουν λιγότερο από 14 μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι παρατάξεις και οι υποψηφιότητες των δημοτικών συμβούλων.

Ακούγονται πολλά για το ποιοι τελικά θα κατέλθουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι και ποιος θα στηρίξει ποιον. Προς το παρόν ούτε οι ισχυροί αυτοδιοικητικοί του δήμου δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Μέχρι τώρα μόνο ο Γιάννης Καμαρινός εξέφρασε με δημόσια δήλωση τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Ανδρεάδη. Ο κύριος Ανδρεάδης ανέλαβε μέσα από τις εσωτερικές διαδικασίες στην παράταξη Καμαρινού, τις οποίες δρομολόγησε ο ίδιος ο κύριος Καμαρινός.

Υπάρχει η πληροφορία πως ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα.

Υπήρχαν πληροφορίες πως την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα θα στήριζε και ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αυτή η περίπτωση ναυάγησε.

Η παράταξη Λαφαζανίδη παραμένει προς το παρόν στη διοίκηση του δήμου αλλά με όλα τα σενάρια ανοιχτά.

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα, υπάρχουν πληροφορίες, πως θα στηρίξει και ο Χρήστος Αντίνου.

Ο Σωτήρης Μαγόπουλος ήδη έκανε δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα.

Φαίνεται πως ο Γιώργος Μαξούρας και ο Βασίλης Αϊβαζίδης προτίθενται να στηρίξουν τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, αλλά κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από καμιά πλευρά, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Αντωνία Καραπουλτίδου, Αβραάμ Σαπρανίδης και Μένια Καλού φαίνεται πως θα στηρίξουν τον Βασίλη Ανδρεάδη, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ