Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Που αποσκοπεί η εσκεμμένη παραπληροφόρηση που επιχειρείται από τον κύριο Στεργιάδη;»

«Που αποσκοπεί η εσκεμμένη παραπληροφόρηση που επιχειρείται από τον κύριο Στεργιάδη;»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» συνοδευόμενη από το ερώτημα «Που αποσκοπεί η εσκεμμένη παραπληροφόρηση που επιχειρείται από τον κύριο Στεργιάδη;» έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ανδρεάδης για το σχόλιο του Στέργιου Στεργιάδη σχετικά με το ότι η παράταξη Καμαρινού δεν υφίσταται πλέον:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τις διαδικασίες που ακολούθησαν την δήλωση αποχώρησης από τις επόμενες δημοτικές εκλογές του κυρίου Καμαρινού και στις οποίες με πικρία δηλώνει ότι δεν συμμετείχε ο κύριος Στεργιάδης, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του ζητήσω “συγνώμη που δεν ερωτήθηκε” εκ μέρους του νυν αρχηγού της παράταξης, Γιάννη Καμαρινού, καθότι με πρωτοβουλία δική του έγιναν οι όποιες διαδικασίες.

Επιπλέον θα χαρώ να τον ενημερώσω ότι δεν υπήρξαν δύο υποψηφιότητες αλλά μόνο μία, η δική μου, καθότι ο κύριος Αλεξανδρίδης δήλωσε πως δεν θα συμμετάσχει σε καμία εκλογική διαδικασία. Η μοναδική υποψηφιότητα τέθηκε με διαφάνεια στην ολομέλεια της δημοτικής ομάδας της παράταξης μας και όχι στα κάθε λογής καφενεία.

Ακόμα, τόσο ο κύριος Καμαρινός όσο και εγώ αναλάβαμε να ενημερώσουμε τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης και να ζητήσουμε εκ νέου τη βοήθεια τους και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όχι απαξιώνοντας τους, όπως αναφέρει λανθασμένα ο κύριος Στεργιάδης, αλλά αξιοποιώντας όλους στο βαθμό που η δική τους ελεύθερη γνώμη και  βούληση προστάζει .

Τέλος θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και ο κύριος Καμαρινός όχι μόνο διασφαλίζουμε την ενότητα της παράταξης μας αλλά και επιδιώκουμε τη διεύρυνση της με συμμαχίες, όπως ο ίδιος ο Γιάννης Καμαρινός προ ημερών έχει ανακοινώσει.

Τιμητής της ενότητας και της προοπτικής της παράταξης δεν είναι σίγουρα ο κύριος Στεργιάδης. Την πορεία της παράταξης οφείλουμε να κρίνουμε και θα την κρίνουμε ο σημερινός αρχηγός κύριος Καμαρινός, εγώ ως επόμενος υποψήφιος δήμαρχος και όλα τα μέλη που συντάσσονται σε αυτή την προσπάθεια.

Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί ή ακόμα και αυτό που μπορεί να “σηκώσει”. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί κακόβουλη και με πολιτική σκοπιμότητα ψευδή τοποθέτηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ