Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός χρειάζεται και δεύτερη τετραετία!

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός χρειάζεται και δεύτερη τετραετία!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είναι δραστήριος. Δυστυχώς αυτή η δραστηριότητα είναι στο facebook και αφορά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023! Δυστυχώς η δραστηριότητα του δημάρχου δεν είναι στο δρόμο για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου και των δημοτών.

Δεν φτάνει λοιπόν που ο δήμαρχος έκανε ανάρτηση στο facebook με την οποία καλωσορίζει στη «Νέα Πνοή» νέα μέλη για να δώσουν τη μάχη των δημοτικών εκλογών, που θα γίνουν μετά από 14 μήνες, και όχι για να δώσουν τη μάχη με τα προβλήματα, αλλά από πάνω γράφει, για άλλη μια φορά, ότι τα έργα παραπέμπονται για την επόμενη τετραετία. Γράφει συγκεκριμένα ο δήμαρχος:

«Το όραμά μας για μια πόλη σύγχρονη και φιλική προς τους πολίτες υπερβαίνει τη θητεία της μιας τετραετίας και η υλοποίηση μιας σειράς σημαντικών έργων που είτε έχουν δρομολογηθεί είτε έχουν ξεκινήσει και τα οποία θα αλλάξουν το δήμο, απαιτεί χρόνο και ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και είναι έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε στον τόπο μας».

Μπορεί να μας πει ο κύριος δήμαρχος ποια είναι τα ασήμαντα έργα που θα μπορούσαν να γίνουν από την πρώτη τετραετία, αφού εσχάτως μέχρι και η διαμόρφωση του ΚΕΠ παραπέμφθηκε για τη Δευτέρα Παρουσία; Μπορεί να μας πει ο κύριος δήμαρχος ποια έργα έχουν δρομολογηθεί και ποια έργα έχουν ξεκινήσει; Μπορεί να μας πει ο κύριος δήμαρχος πόσο πιο σκληρά θα δουλέψουν στη δεύτερη τετραετία σε σχέση με την πρώτη; Μπορεί να μας πει ο κύριος δήμαρχος τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στη δεύτερη τετραετία από αυτά που πρόσφερε την πρώτη τετραετία;

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βαφτίσει μεγάλα έργα τα πιο μικρά και τα πιο μηδαμινά προκειμένου να τα παραπέμψει όλα στη δεύτερη τετραετία και στη Δευτέρα Παρουσία. Η διοίκηση Μανδαλιανού αρνήθηκε να κάνει απολογισμό και να παρουσιάσει τα μεγάλα έργα που σχεδίασε να κάνει την επόμενη τετραετία και αυτά που ήδη έχουν ξεκινήσει. Γιατί ο δήμαρχος αντί να κάνει αναρτήσεις στο facebook δεν κάνει έναν απολογισμό για να παρουσιάσει τα έργα της διοίκησής του, τα οποία στα λόγια κοντεύουν να γράψουν εγκυκλοπαίδεια; Γιατί; Μήπως γιατί τα έργα της διοίκησής του είναι εκθέσεις ιδεών για πράσινες διαδρομές και για πράσινα άλογα;

Κιμ. Ο.

Ο κύριος Μανδαλιανός να δώσει μάχη για την πρόοδο του δήμου και να αφήσει τη μάχη των εκλογών
Ας υλοποιούσε ο κύριος Μανδαλιανός τα έργα που σχεδίασε η διοίκηση Λαφαζανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ