Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός να δώσει μάχη για την πρόοδο του δήμου...

Ο κύριος Μανδαλιανός να δώσει μάχη για την πρόοδο του δήμου και να αφήσει τη μάχη των εκλογών

Μέχρι τώρα από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και από τη διοίκησή του έχουμε δει και έχουμε ακούσει απίστευτα πράγματα και φαίνεται πως τα απίστευτα δεν θα έχουν τελειωμό.

Σε μια ανάρτηση που έκανε ο κύριος δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφει, εκτός των άλλων, τα εξής:

«Καλωσορίζω στη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” τον ……………………., έναν επιτυχημένο επαγγελματία, για να δώσουμε μαζί τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου του 2023, για το καλό του δήμου μας».

Μόνο πλάκα μπορεί να μας κάνει ο κύριος Μανδαλιανός. Δηλαδή 14 περίπου μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές μαζεύει κόσμο για να δώσει τη μάχη των εκλογών για το καλό του δήμου μας;

Για το καλό του δήμου μας ας δώσει τη μάχη των έργων, που τα έχει παραπέμψει όλα στη Δευτέρα Παρουσία, και ας αφήσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Ο κύριος Μανδαλιανός προφανώς πιστεύει πως βρίσκεται ακόμη στις παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2019, προφανώς πιστεύει πως βρίσκεται ακόμη στην πλεονεκτική θέση να παριστάνει το σωτήρα που έρχεται να σώσει το δήμο!

Ας του πει κάποιος του κυρίου Μανδαλιανού πως είναι τρία χρόνια δήμαρχος και ως δήμαρχος οφείλει να δώσει τη μάχη για να πάει μπροστά ο δήμος και για να ζήσουν καλύτερα οι δημότες κι όχι να δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών που είναι μετά από 14 μήνες.

Όχι πως θα το ακούσει, αλλά ας του το πει κάποιος.

Κ. Τσ.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός προσπαθεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο
Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός χρειάζεται και δεύτερη τετραετία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ