Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς υλοποιούσε ο κύριος Μανδαλιανός τα έργα που σχεδίασε η διοίκηση Λαφαζανίδη

Ας υλοποιούσε ο κύριος Μανδαλιανός τα έργα που σχεδίασε η διοίκηση Λαφαζανίδη

Ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να διοικήσει και δεύτερη τετραετία γιατί το όραμα τής παράταξής του για μια πόλη σύγχρονη και φιλική προς τους πολίτες υπερβαίνει τη θητεία της μιας τετραετίας.

Ο κύριος Μανδαλιανός θέλει μια δεύτερη τετραετία για την υλοποίηση μιας σειράς σημαντικών έργων που είτε έχουν δρομολογηθεί είτε έχουν ξεκινήσει, τα οποία θα αλλάξουν το δήμο.

Ας υλοποιούσε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός αυτήν την πρώτη τετραετία του τα έργα που είχε σχεδιάσει η διοίκηση του Στάθη Λαφαζανίδη. Η παράταξη Λαφαζανίδη είναι η βασική ομάδα της παράταξης Μανδαλιανού.

Γιατί δεν ξεκίνησε ο κύριος Μανδαλιανός τη θητεία του υλοποιώντας τα έργα που είχε σχεδιάσει για το δήμο η παράταξη Λαφαζανίδη και μετά να προχωρήσει στα νέα έργα που περιλαμβάνουν πράσινες διαδρομές και πράσινα άλογα;

Και μη μας πει ο κύριος δήμαρχος πως η διοίκηση Σούλα κατέστρεψε τα σχέδια των μεγάλων έργων που είχε κάνει η διοίκηση του Στάθη Λαφαζανίδη. Δεν θα αντέξουμε να ακούσουμε και κάτι τέτοιο.

Αυτά τα λίγα για να μην νομίζει η διοίκηση Μανδαλιανού και ο δήμαρχος ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Γιατί μπορεί τη μεθεπόμενη τετραετία να εκλεγεί δήμαρχος ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης και να μας πει κι εκείνος ότι θέλει μια δεύτερη τετραετία για να κάνει έργα γιατί είναι νέα διοίκηση χωρίς παρελθόν.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ