Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα ακολουθήσει γλέντι με τη φιλική συμμετοχή της ορχήστρας των ΕΛΠΕ…

Θα ακολουθήσει γλέντι με τη φιλική συμμετοχή της ορχήστρας των ΕΛΠΕ…

Δεν το έχουν σκεφτεί καλά τα ΕΛΠΕ. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ορχήστρα και να τη στέλνουν στις εκδηλώσεις των συλλόγων του Κορδελιού και του Ευόσμου.

Έτσι, στις αφίσες για τις εκδηλώσεις τα ΕΛΠΕ δεν θα αναγράφονταν μόνο ως χορηγοί, αλλά θα αναγράφονταν και ως φορείς του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. «Θα ακολουθήσει παραδοσιακό/λαϊκό γλέντι με τη φιλική συμμετοχή της ορχήστρας των ΕΛΠΕ»!

Σχεδόν όλες τις αφίσες των εκδηλώσεων των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου τις κοσμούν οι χορηγίες των ΕΛΠΕ. Πρέπει η διοίκηση των ΕΛΠΕ να το σκεφτεί και να φτιάξει ορχήστρα.

Εάν τα ΕΛΠΕ φτιάξουν ορχήστρα και τη στέλνουν στις εκδηλώσεις, τότε στις αφίσες οι σύλλογοι δεν θα γράφουν μόνο «με τη χορηγία των ΕΛΠΕ», αλλά θα γράφουν επιπλέον και «ζήτω η δυσοσμία».

Ούτε μετρήσεις χρειάζεται να κάνουν τα ΕΛΠΕ, ούτε έργα, ούτε τίποτα άλλο, παρά μόνο μια ορχήστρα. Κλαρίνα, μπουζούκια, νταούλια και βιολιά και όλα μετά θα είναι μια χαρά. Ας το σκεφτούν τα ΕΛΠΕ και ας κάνουν μια ορχήστρα.

Ίσως να επενδύσουν στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Όσο πιο δυνατή είναι, τόσο πιο δυνατά θα ακούγεται και θα καλύπτει τις όποιες φωνές θα απομείνουν να μιλούν για τη δυσοσμία.

Μια ορχήστρα να κάνουν τα ΕΛΠΕ ή να επενδύσουν στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου. Τζάμπα λεφτά έδιναν τα ΕΛΠΕ σ’ εκείνην την εταιρεία που τους έκανε προτάσεις για να γίνει η βιομηχανία φιλική στην τοπική κοινωνία. Ορχήστρα να φτιάξουν ή να επενδύσουν στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Οι περισσότεροι σύλλογοι και τα διοικητικά τους συμβούλια είναι από καιρό έτοιμοι να χορέψουν στους ρυθμούς της ορχήστρας των ΕΛΠΕ. Κάποιοι χορεύουν ήδη. Ας την κάνουν λοιπόν την ορχήστρα ή ας επενδύσουν στη Φιλαρμονική του δήμου. Δεν θα βγούνε χαμένοι.

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ