Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Χατζηπετρής…

Τελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Χατζηπετρής…

Όταν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου ψήφιζαν κι εξέλεγαν δήμαρχο τον Κλεάνθη Μανδαλιανό δεν είχαν κατά νου ότι ψηφίζουν δια της πλαγίας τον Χατζηπετρή.

Όταν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου ψήφιζαν την παράταξη Μανδαλιανού που είχε σύνθημα «Με Ήθος και με Όραμα», δεν ήξεραν πως τελικά ψηφίζουν το τραγούδι «Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι. Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής» παραλλαγμένο ελαφρώς ως εξής:

«Φταίνε κι αυτοί, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι. Φταίνε κι αυτοί, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής»! Η παραλλαγή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν σε καμία περίπτωση να φταίει η διοίκηση Μανδαλιανού γιατί μετά από αυτήν υπάρχει μόνο το χάος! Ή διοίκηση Μανδαλιανού ή χάος!!

«Φταίνε κι αυτοί, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι. Φταίνε κι αυτοί, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής», ψήφισαν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου και αυτά μαρτυρούν τα όσα είπε ο δήμαρχος σχετικά με το γεγονός ότι δικηγόρος του δήμου πήγε σε δικαστήριο και είπε άλλα από αυτά που ήταν η βούληση της διοίκησης του δήμου.

Φαίνεται τελικά πως οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου ψηφίζοντας τον Κλεάνθη Μανδαλιανό ψήφιζαν ταυτόχρονα τον Περίανδρο Πώποτα για το σύνθημά του «Εμπρός πίσω» και τον Χατζηπετρή για την ανάληψη των ευθυνών. Μάλλον ψήφιζαν και τον Γιώργο Τζαβέλλα αφού μονίμως «ο μήνας έχει εννιά»!

Τσάρλυ

Τελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Περίανδρος Πώποτας…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ