Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔηλαδή η διοίκηση Μανδαλιανού εξαπατήθηκε από το δικηγόρο;

Δηλαδή η διοίκηση Μανδαλιανού εξαπατήθηκε από το δικηγόρο;

Περίεργα τα είπε ο κύριος δήμαρχος για το δικηγόρο όσον αφορά τη στάση του στην υπόθεση συμβασιούχων της Υπηρεσίας του Πρασίνου.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είπε πως ο δικηγόρος πήγε στο δικαστήριο και είπε ό,τι του κάπνισε και ότι δεν εξέφρασε τη βούληση της διοίκησης!

Δηλαδή, ο δικηγόρος εξαπάτησε το δήμαρχο και τη διοίκησή του; Γιατί εφόσον έγινε συνάντηση στελέχους ή στελεχών της διοίκησης με το δικηγόρο για να ξεκαθαριστεί η βούληση της διοίκησης και ο δικηγόρος δεν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σ’ αυτήν τη συνάντηση αλλά πήγε στο δικαστήριο και είπε άλλα, τότε εξαπάτησε τη διοίκηση.

Ο δήμαρχος όμως δεν μίλησε για εξαπάτηση της διοίκησης από το δικηγόρο. Είπε απλά ότι ο δικηγόρος δεν εξέφρασε τη βούληση της διοίκησης και από εδώ και πέρα η διοίκηση δεν θα τον στείλει σε παρόμοια δίκη.

Όπως και να το κλωθογυρίσεις το πράγμα, είναι προβληματικό και δείχνει την ανικανότητα αυτής της διοίκησης. Πήγε ο δικηγόρος και αντί να εκφράσει την άποψη του δημάρχου, εξέφρασε τη δική του. Και ο δήμαρχος απλά μετέφερε το περιστατικό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσθέτοντας ότι ο δικηγόρος «τα άκουσε» από τη διοίκηση.

Ωραία πράγματα! Και γιατί δεν παραιτείται τότε ο κύριος δήμαρχος παραχωρώντας τη θέση του στο δικηγόρο; Ίσως ο δικηγόρος να είναι πρόθυμος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του, αφού η διοίκηση δεν τις αναλαμβάνει ποτέ, αλλά προσπαθεί να τις σκορπίσει δεξιά και αριστερά.

Κιμ. Ο.

Τελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Χατζηπετρής…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ