Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Περίανδρος Πώποτας…

Τελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Περίανδρος Πώποτας…

Όταν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου ψήφιζαν κι εξέλεγαν δήμαρχο τον Κλεάνθη Μανδαλιανό δεν είχαν κατά νου ότι ψηφίζουν δια της πλαγίας τον Περίανδρο Πώποτα.

Όταν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου ψήφιζαν την παράταξη Μανδαλιανού που είχε σύνθημα «Με Ήθος και με Όραμα», δεν ήξεραν πως τελικά ψηφίζουν το σύνθημα «Εμπρός πίσω» του Περίανδρου Πώποτα.

«Εμπρός πίσω» επέλεξαν οι δημότες και αυτό το μαρτυρά η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Χρήστου Ταξίδη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, όπου για να δικαιολογήσει την κατάργηση ενός κτηρίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη συστέγαση δύο σχολείων το έτος 2022, είπε πως για να μην υπάρχουν συστεγαζόμενα Δημοτικά Σχολεία, θα έπρεπε να υπάρχουν 25 κτήρια Δημοτικών Σχολείων αλλά δεν υπάρχουν!

Ε αφού δεν υπάρχουν και αφού ο κύριος Ταξίδης και η διοίκηση Μανδαλιανού παρέλαβαν αίθουσες σε υπόγεια, αίθουσες χωρισμένες με γυψοσανίδες, αίθουσες σε τουαλέτες και λέβητες, αίθουσες σε κίμπο, αίθουσες ανάερες και ανήλιαγες, αφού παρέλαβαν συστεγαζόμενα σχολεία, τι έγινε αν αυτοί προσθέσουν στα συστεγαζόμενα σχολεία ακόμα δύο; «Εμπρός πίσω» με την ταχύτητα του φωτός.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα είχε γίνει το πρότυπο του Περίανδρου Πώποτα, εάν εκλεγόταν πρώτος εκείνος δήμαρχος. Ο τρόπος που υλοποιεί η διοίκηση Μανδαλιανού το «Εμπρός πίσω», κάνει τον Περίανδρο Πώποτα να ωχριά μπροστά τους. Άλλωστε εκείνου το «Εμπρός πίσω» μάλλον ήταν σε μεγάλο βαθμό μόνο στα λόγια. Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει κάνει το «Εμπρός πίσω» επιστήμη.

Τσάρλυ

Τελικά δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εξελέγη ο Χατζηπετρής…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ