Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι άδικες κατηγορίες σε βάρος της διοίκησης Μανδαλιανού…

Οι άδικες κατηγορίες σε βάρος της διοίκησης Μανδαλιανού…

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού έλαβαν το λόγο και απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για ανύπαρκτο έργο, την κατηγόρησαν για μηδενισμό. Μάλιστα για μία ακόμα φορά ακούστηκαν κορώνες περί διάφορων μεγάλων χρηματοδοτήσεων και μεγάλων έργων που «θα γίνουν».

Αύριο ξημερώνει Δεκαπενταύγουστος και το καλοκαίρι πλέον μετράει αντίστροφα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν όσοι έλεγαν πως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν πρόκειται να ανοίξει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία του Ευόσμου πριν το καλοκαίρι. Πέρασαν 10 μήνες από τότε που εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης το συγκεκριμένο ΚΕΠ υπέστη έξωση από το χώρο που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατάφερε ακόμη να διαμορφώσει το χώρο προκειμένου να λειτουργήσει το ΚΕΠ και να πάψει να ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός δημοτών. Είναι και η κοροϊδία σχετικά με την ημερομηνία που θα λειτουργούσε το ΚΕΠ στο νέο χώρο. Δόθηκαν τόσες ημερομηνίες που αν τις βάλουμε σε σειρά ίσως συμπληρώσουμε έναν ολόκληρο μήνα!

Επιπλέον των παραπάνω ήταν και τα παραμύθια κάποιων αντιδημάρχων πως το άνοιγμα του ΚΕΠ ήταν προσωπική τους υπόθεση και γι’ αυτό θα άνοιγε τότε, ύστερα, μετά, κατόπιν, αλλά τελικά ακόμη δεν άνοιξε. Που να μην ήταν και προσωπική τους υπόθεση!

Είναι άγνωστο το πότε τελικά θα λειτουργήσει το ΚΕΠ. Σίγουρα θα λειτουργήσει πριν τις δημοτικές εκλογές και σίγουρα η διοίκηση Μανδαλιανού θα το προβάλει ως μεγάλο κατόρθωμα. Σίγουρα θα ακούσουμε πως, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε, κατάφερε να το λειτουργήσει για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Το ΚΕΠ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα λειτουργήσει πριν τα Χριστούγεννα, θα παραμείνει, δηλαδή, κλειστό για πάνω από ένα χρόνο. Ας φανταστούμε λοιπόν πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να γίνουν τα έργα που «ΘΑ» κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού και δεν είναι τόσο μηδαμινά σαν το ΚΕΠ. Παρ’ όλα αυτά, τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού τόλμησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μιλήσουν για μηδενισμό της αντιπολίτευσης.

Κιμ. Ο.

Τη Δευτέρα Παρουσία οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
Αποδεσμεύτηκαν οι αντιδήμαρχοι από τη φύλαξη του αγάλματος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ