Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤη Δευτέρα Παρουσία οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο

Τη Δευτέρα Παρουσία οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο

Στις Ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η κατασκευή των κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, έργο που είναι απολύτως απαραίτητο για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ρώτησε τι θα γίνει επιτέλους με τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου.

Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη, ήταν πως η οδός 25ης Μαρτίου βρίσκεται μέσα στη μελέτη της 2ης φάσης του προγράμματος «Τρίτσης» και θα μπει στο ταμείο ανάκαμψης!

Ζήσε Μάη μου, δηλαδή, να φας τριφύλλι! Στις Ελληνικές καλένδες οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου, στην καλύτερη των περιπτώσεων! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, η κατασκευή των κόμβων, με διοίκηση Μανδαλιανού, παραπέμπεται για τη Δευτέρα Παρουσία!!

Πριν όμως από ένα περίπου χρόνο, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήλωνε σε συνέντευξή του στην «Αγκίδα» πως μέχρι το τέλος του 2021 θα ξεκινούσε η κατασκευή των πρώτων κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου. Τώρα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, πάει και το τέλος του 2022 και του 2023 και ποιος ξέρει πόσα ακόμα τέλη!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Διαχείριση των κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου από τη διοίκηση Μανδαλιανού ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεται το ΚΕΠ. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού έχει πολύ εύκολα τα λόγια και επίσης πολύ εύκολη την αναίρεσή τους. Αυθόρμητα λοιπόν έρχεται στο μυαλό ο λαϊκός τραγουδιστής Χρηστάκης…

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ