Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠροσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας»!

Προσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας»!

Σήμερα το πρωί η «Αγκίδα» έλαβε μήνυμα από το facebook ότι το δημοσίευμα με τίτλο «Η αντιδήμαρχος Πρασίνου εξέθεσε απαράδεκτα τους εργαζομένους της Υπηρεσίας της» μπορούν να το δούνε μόνο οι διαχειριστές της ομάδας «Γαλατικό Χωριό» στο οποίο κοινοποιήθηκε. Το δημοσίευμα δεν μπορεί να το δει κανένας άλλος στη συγκεκριμένη ομάδα γιατί υπήρξαν αναφορές ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές.

Προφανώς με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως αποφάσισαν να πορευτούν ορισμένοι. Αναφορές για πράγματα τα οποία ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου και δεν επιδέχονται αμφιβολίας περί του αν ειπώθηκαν ή όχι. Άλλωστε μέσες άκρες τα ίδια λέει για το θέμα η ανακοίνωση της παράταξης Καμαρινού, ακριβώς γιατί αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα.

Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιεύονται αυτά που ακούγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να ακούγεται ούτε η πολιτική κριτική για όσα γίνονται και λέγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου. Ποιοι είναι αυτοί; Θα έρθει η ώρα να αποκαλυφθούν, όπως αποκαλύφθηκε και ο kostas papaioannou γιατί καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.

Η απάντηση στην προσπάθεια φίμωσης της «Αγκίδας» είναι η μαζική κοινοποίηση και του συγκεκριμένου άρθρου και των υπόλοιπων άρθρων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι αναγνώστες της «Αγκίδας» έχουν τη δύναμη να σταματήσουν την απόπειρα να τεθούν εμπόδια στην ενημέρωση των κατοίκων του δήμου με τέτοιες αντιδημοκρατικές, απαράδεκτες και ψεύτικες αναφορές περί ψευδών ειδήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ