Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού να αντιστρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων

Μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού να αντιστρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων

Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να αντιστρέψει τα αρνητικά για την ίδια αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει γερό εργαλείο στα χέρια της για να κάνει κάτι τέτοιο.

Το γερό εργαλείο σίγουρα δεν είναι να παράξει έργο. Αυτό είναι μια δύσκολη διαδικασία και η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι ανάγκη να χάσει δυνάμεις για κάτι τέτοιο, αφού όλες της τις δυνάμεις πρέπει να τις δώσει στη μάχη των εκλογών.

Το γερό εργαλείο σίγουρα δεν είναι να ασκεί κριτική στις αρνητικές γι’ αυτήν δημοσκοπήσεις. Κάτι τέτοιο θα επιβάρυνε κι άλλο το ήδη επιβαρυμένο σε βάρος της κλίμα και θα έκανε τη θέση της δυσκολότερη.

Το γερό εργαλείο σίγουρα επίσης δεν είναι να αγνοεί τις δημοσκοπήσεις. Αν κάνει κάτι τέτοιο πολύ απλά θα στρουθοκαμηλίσει και θα πέσει κι άλλο στα μάτια των κατοίκων του δήμου.

Το γερό εργαλείο στα χέρια της διοίκησης Μανδαλιανού, προκειμένου να αντιστρέψει τα αρνητικά για την ίδια αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, είναι η ιστοσελίδα του δήμου. Μπορεί να οργανώσει στην ιστοσελίδα μια διαδικτυακή δημοσκόπηση.

Τα ερωτήματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης της ιστοσελίδας του δήμου θα πρέπει να τίθενται με τέτοιον τρόπο ώστε ο δήμαρχος και η διοίκησή του να βγαίνουν πάντα κερδισμένοι.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ καλή και σίγουρα θα εγκριθεί και από τον kostas papaioannou, ο οποίος ίσως προσθέσει τις καλλιτεχνικές του πινελιές με δημοσιογραφικές προεκτάσεις ή τις δημοσιογραφικές του πινελιές με καλλιτεχνικές προεκτάσεις.

Η παραπάνω πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα. Ίσως όμως η διοίκηση Μανδαλιανού θα έπρεπε επιπλέον να ερευνήσει και την περίπτωση να δημιουργήσει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μία εταιρεία δημοσκοπήσεων!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ