Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο έργο της παράταξης του kostas papaioannou…

Το έργο της παράταξης του kostas papaioannou…

Η διοίκηση και ο δήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θέλουν τουλάχιστον μία τετραετία για να ξεκινήσουν ακόμα και τα μικρά έργα που όλο τα ξεκινάνε και όλο δεν τα ξεκινάνε.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα χρειαστεί, όπως τελικά φαίνεται, τουλάχιστον ένα χρόνο για να μετακομίσει σε δημοτικό κτίριο το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο υπέστη έξωση με δική της ευθύνη. Ίσως και γι’ αυτό να χρειαστεί και την επόμενη τετραετία.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα χρειαστεί τουλάχιστον την επόμενη τετραετία για να ξεκινήσει την κατασκευή ενός ρημαδοκόμβου στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου με τα τόσο πολλά τροχαία ατυχήματα.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ακόμα τετραετία για να θέσει σε λειτουργία το δημοτικό πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, που στέκει κλειστό ενώ οι κάτοικοι δεν βρίσκουν θέσεις στάθμευσης.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φαίνεται πως θα χρειαστεί και την επόμενη τετραετία για να ολοκληρώσει τις διαβάσεις πεζών τουλάχιστον στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Για το μόνο που δεν χρειάστηκε την επόμενη τετραετία προκειμένου να το υλοποιήσει η διοίκηση Μανδαλιανού, ήταν για την μετατροπή της ιστοσελίδας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου σε όργανα προπαγάνδας της. Μάλιστα χρειάστηκε μόνο λίγους μήνες.

Μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού μέχρι τώρα να μην παρήγε έργο, αλλά παρήγε προπαγάνδα με τα τσουβάλια. Η παράταξη του kostas papaioannou έφτασε να γράφει άρθρα γνώμης σε βάρος της αντιπολίτευσης στην ιστοσελίδα του δήμου. Ο δήμαρχος της παράταξης kostas papaioannou έφτασε να καλύπτει επιθέσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε βάρος του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης και λεκτικές επιθέσεις μέσα στο δημαρχείο σε πολίτη που ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά.

Το μοναδικό τρανταχτό έργο της παράταξης του kostas papaioannou ήταν η προπαγάνδα. Ο νέος δήμαρχος, παρ’ όλο που νέος, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να καταλάβει πως την απραξία της διοίκησής του θα πρέπει να την καλύψει με την προπαγάνδα.

Η παράταξη του kostas papaioannou έχει κάνει Πρωταπριλιά κάθε μέρα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Μόνο να σκεφτεί κανείς πόσες ημερομηνίες έχουν πει και τις έχουν αναιρέσει για την κατάθεση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου και για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης. Άλλες δυο περιπτώσεις σαν το ΚΕΠ, που με ευκολία λένε ημερομηνίες, οι οποίες αποδεικνύονται Πρωταπριλιάτικα αστεία. Μάλιστα τις ημερομηνίες που δεν τηρούνται δεν τις δίνουν μόνο οι αντιδήμαρχοι αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από την παράταξη του kostas papaioannou;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ