Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ σεβασμός στο περιβάλλον της διοίκησης Μανδαλιανού…

Ο σεβασμός στο περιβάλλον της διοίκησης Μανδαλιανού…

«Με το βλέμμα μας στο αύριο, με επίκεντρο τη βιώσιμη πόλη, με σεβασμό στο περιβάλλον, με οδηγό και παράδειγμα τις σύγχρονες καλές πρακτικές, δουλεύουμε μεθοδικά και συντονισμένα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες μας και όλοι μαζί καλούμαστε να συμμετάσχουμε στην κατάρτιση αυτού του Σχεδίου, ώστε να καταστήσουμε τον Δήμο μας πιο ανθρώπινο, πιο φιλικό και πιο σύγχρονο».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κατά την 1η συνάντηση φορέων, πολιτών και της ομάδας έργου στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που διενεργεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για την κατάρτιση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον για τη διοίκηση Μανδαλιανού είναι κάτι αυτονόητο. Δύομιση χρόνια καλλιέργησαν την επανάπαυση σχετικά με το ότι τα ΕΛΠΕ κάνουν έργα για τον περιορισμό της δυσοσμίας. Δυόμιση χρόνια καλλιέργησαν την αναμονή για την ολοκλήρωση των έργων περιορισμού της δυσοσμίας που έκαναν τα ΕΛΠΕ. Δυόμιση χρόνια καλούσαν τους δημοτικούς συμβούλους να επισκεφτούν τα ΕΛΠΕ για να ενημερωθούν για τα έργα περιορισμού της δυσοσμίας. Δυόμιση χρόνια προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως υποκειμενικές και υπερβολικές τις μύτες των δημοτών που μύριζαν τη δυσοσμία.

Τώρα μετά από δυόμιση χρόνια στη διοίκηση, η παράταξη Μανδαλιανού, αυτό που έχει να προτείνει είναι οι νέες μετρήσεις για να αποδειχθεί πόσο πολύ βρωμάει, ώστε να έχει χειροπιαστά αποτελέσματα όταν θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Τι προτείνει ουσιαστικά η παράταξη Μανδαλιανού; Μερικά χρόνια ακόμα υπομονή και ανοχή στη δυσοσμία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μετρήσεις και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και κατόπιν μερικά χρόνια ακόμα προκειμένου να γίνουν οι δικαστικές προσφυγές και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μετά από αναβολές, εφέσεις και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει.

Αυτός είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον της διοίκησης Μανδαλιανού.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ