Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά τι απάντησαν τα υπουργεία στον κύριο Μανδαλιανό;

Τελικά τι απάντησαν τα υπουργεία στον κύριο Μανδαλιανό;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του δήμου, μας ενημέρωσε για τις επισκέψεις του στα υπουργεία.

Σ’ εκείνες τις δημοσιεύσεις ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μας ενημέρωνε για τα όσα είπε ο ίδιος στα υπουργεία, αλλά ξέχασε να μας ενημερώσει για τις απαντήσεις που έλαβε.

Πέρασε μία εβδομάδα και η διοίκηση του δήμου δεν μας ενημέρωσε, με κάποιο άλλο δημοσίευμα, για τις απαντήσεις που έλαβε ο δήμαρχος από τα υπουργεία.

Τελικά τα δημοσιεύματα δεν ήταν απλώς κακογραμμένα, αλλά στ’ αλήθεια ο δήμαρχος δεν πήρε καμία απάντηση από τους αρμοδίους με τους οποίους συνομίλησε; Δηλαδή πήγε ο κύριος δήμαρχος, είπε όσα είχε προγραμματισμένα να πει και έφυγε χωρίς να πάρει απαντήσεις;

Ο κύριος Μανδαλιανός πιστεύει ότι βγήκε από την υποχρέωση, επειδή ενημέρωσε τους δημότες γι’ αυτά που ο ίδιος είπε στα υπουργεία; Πιστεύει ότι ισχύει για την περίπτωσή του το «εξομολογήθηκα και αμαρτία ουκ έχω». Ναι όμως, είναι δήμαρχος και όχι εξομολογούμενος. Πήγε στα υπουργεία για τους δημότες και όχι στον εξομολογητή για την ψυχή του.

Ο κύριος Μανδαλιανός πρέπει να ενημερώσει λοιπόν για τις απαντήσεις που πήρε και αν δεν πήρε απαντήσεις να εξηγήσει γιατί συνέβη αυτό. Σχεδόν τρία χρόνια δήμαρχος δεν γίνεται τη μια να πηγαίνει στην Αθήνα και να μην ενημερώνει για τα αποτελέσματα, την άλλη να πηγαίνει στην Αθήνα και να ενημερώνει για τα αποτελέσματα πολύ καιρό αργότερα και την τρίτη να πηγαίνει στην Αθήνα και να ενημερώνει μόνο για τις ερωτήσεις του και όχι για τις απαντήσεις που έλαβε.

Η μόνη φορά που έκανε ντόρο ο κύριος δήμαρχος για την κάθοδό του στην Αθήνα ήταν όταν έλαβε επιχορήγηση για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, την οποία δεν την έχουμε δει ακόμη.

Κιμ. Ο.

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δημοσίευσε κείμενο από το προφίλ του δημάρχου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ