Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δημοσίευσε κείμενο από το προφίλ του...

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δημοσίευσε κείμενο από το προφίλ του δημάρχου στο facebook

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δημοσίευσε, στις 5 Ιουλίου 2022 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κείμενο με τις επισκέψεις του σε κυβερνητικά και διευθυντικά στελέχη στην Αθήνα. Η ιστοσελίδα του δήμου πήρε το κείμενο του κυρίου Μανδαλιανού και αφού έκανε μικρές αλλαγές το δημοσίευσε σήμερα 7 Ιουλίου 2022.

Το ότι η ιστοσελίδα του δήμου αναδημοσιεύει κείμενα του δημάρχου είναι έτσι κι αλλιώς πρόβλημα. Βέβαια μια ιστοσελίδα που δημοσιεύει άρθρα γνώμης σε βάρος της αντιπολίτευσης, δεν μπορεί να θεωρεί κακό το να αναδημοσιεύει κείμενα από το προφίλ του δημάρχου στο facebook.

Υπάρχει όμως κι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτή καθ’ αυτή την αναδημοσίευση. Στο κείμενό του ο δήμαρχος γράφει τι ζήτησε από αυτούς που επισκέφτηκε. Πουθενά δεν γράφει να του έδωσαν απάντηση και πολύ περισσότερο να του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν έστω και μισό από αυτά που ζήτησε. Η ιστοσελίδα του δήμου αναπαρήγαγε το κείμενο του δημάρχου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Χωρίς δηλαδή να υπάρχει καμία απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως ο κύριος δήμαρχος είπε το ποίημά του στην Αθήνα και γύρισε με άδεια χέρια.

Ο δήμαρχος ανάρτησε ένα κείμενο που τελικά τον εκθέτει και το ίδιο ακριβώς πράγμα έκανε η ιστοσελίδα του δήμου δύο μέρες μετά και μάλιστα κατόπιν του δημοσιεύματος της «Αγκίδας» με τίτλο «Στα Μαρμαρένια Αλώνια πάλεψε για το δήμο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και ηττήθηκε». Αυτή η διοίκηση δεν σώζεται με τίποτα. Είναι ικανή να χάσει και μόνη της να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ