Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο θέμα της ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ κούρασε τόσο πολύ ώστε…

Το θέμα της ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ κούρασε τόσο πολύ ώστε…

Το θέμα της ιδιοκτησίας του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού κούρασε τόσο πολύ, ώστε ορισμένοι δεν πήγαν να πάρουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του και να τον καταθέσουν στο Κτηματολόγιο.

Και το κτίριο του δημαρχείου ανήκει στου πολίτες που είναι ταυτόχρονα δημότες και εκκλησίασμα. Ας δώσουμε λοιπόν και το κτίριο του δημαρχείου στην Εκκλησία.

Κανέναν δεν ενδιαφέρει ούτε η άποψη του πρώην νομάρχη, ούτε η άποψη των πρώην δημάρχων του Ελευθερίου Κορδελιού, ούτε η άποψη των πρώην δημοτικών συμβούλων του Ελευθερίου Κορδελιού σχετικά με το σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ, στο δήμο ή στην Εκκλησία. Δεν ενδιαφέρει η γνώμη τους γιατί στη Διεύθυνση Γεωργίας υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας τον οποίο μόνο ο δήμος μπορεί να πάρει και άρα μόνο σ’ αυτόν μπορεί να ανήκει το ΘΕΠΑΝ. Αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες είναι να τους πούνε όλοι αυτοί οι πρώην γιατί δεν πήγαν να πάρουν τον τίτλο ιδιοκτησίας και να τον καταθέσουν στο Κτηματολόγιο ώστε το ΘΕΠΑΝ να κατοχυρωθεί στο δήμο.

Μια υπόθεση ενός δημοτικού ακινήτου αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ που κινδυνεύει να χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου ούτε να κουράσει κινδυνεύει ούτε να φανεί γραφική. Μπορεί να κουράζει και να φαίνεται γραφική μόνο σε όσους τη διαχειρίστηκαν και τη διαχειρίστηκαν πολύ κακώς!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ