Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταπέλτης η Μαρία Πασχαλίδου για τον τρόπο αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών προβλημάτων από...

Καταπέλτης η Μαρία Πασχαλίδου για τον τρόπο αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών προβλημάτων από τη διοίκηση Μανδαλιανού

«Είναι πολύ χάλια τα πράγματα στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού. Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε, ειδικά τα βράδια. Εγώ μένω και στη Διαλογή που μυρίζει και το ρέμα πάρα πολύ άσχημα γιατί αυτοί οι κύριοι, που δεν πάνε στο βιολογικό καθαρισμό, πετάνε εκεί μέσα τα απόβλητα. Μυρίζει πάρα πολύ άσχημα, αλλά τα Ελληνικά Πετρέλαια το έχουν παρακάνει», είπε η Μαρία Πασχαλίδου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 11ης Μαΐου 2022.

Η κυρία Πασχαλίδου συνέχισε λέγοντας ότι η διοίκηση του δήμου θα έπρεπε να κάνει αγώνες για να διορθωθεί όλη αυτή η κατάσταση γιατί υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να αναπνεύσουν εξαιτίας αυτής της κατάστασης, που δεν μπορούν να ζήσουν κανονικά.

«Λέμε η δυτική Θεσσαλονίκη είναι υποβαθμισμένη. Δεν είναι υποβαθμισμένη. Εμείς την υποβαθμίζουμε γιατί δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Μα απολύτως τίποτα. Έχουμε ένα εργοστάσιο. Κακώς το έχουμε. Δεν υπάρχει για μένα καλώς ούτε ευχή ούτε τίποτα. Κακώς το έχουμε και θα μπορούσε σε βάθος χρόνου, το λέω και το πιστεύω, να απομακρυνθεί σιγά σιγά. Γιατί όλα μπορούνε να γίνουν. Εδώ στο φεγγάρι πήγαμε, αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε; Το θέμα είναι, ζητάμε τίποτα; Θέλουμε να αλλάξουμε αυτόν τον τρόπο της ζωής μας; Δηλαδή είμαστε άτυχοι που μένουμε εδώ πέρα; Κακώς ζούμε δηλαδή εδώ πέρα; Πρέπει να πνιγόμαστε; Γι’ αυτό είστε διοίκηση. Για να δώσετε έναν αγώνα. Δεν μπορεί ένας από εσάς να μην χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και να λέει ότι δεν γίνεται να ζούμε άλλο έτσι. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να «βολευτείτε». Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να αντιδράσετε σε όλο αυτό που συμβαίνει», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της για το θέμα η Μαρία Πασχαλίδου.

Τα. Σ.

Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Πασχαλίδου στην «Αγκίδα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ