Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜείζον πολιτικό ζήτημα η απουσία του δικηγόρου του δήμου από τη δίκη...

Μείζον πολιτικό ζήτημα η απουσία του δικηγόρου του δήμου από τη δίκη για τα ΕΛΠΕ

Η απουσία του δικηγόρου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από τη δίκη για τα ΕΛΠΕ την προηγούμενη εβδομάδα είναι μείζον πολιτικό ζήτημα. Μπορεί ο δήμαρχος και άλλα στελέχη της διοίκησης του δήμου να είπαν ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και να ζήτησαν να μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι κάτι έγινε σκοπίμως από πλευράς της διοίκησης, αλλά ότι και να πουν εγείρονται σοβαρά πολιτικά ζητήματα.

Το ότι η διοίκηση του δήμου δεν φρόντισε να έχει παρουσία στο δικαστήριο, όπου παραβρισκόταν ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας, είναι από μόνο του σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Το ότι από την προηγούμενη ή από τις προηγούμενες ημέρες της δίκης η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος δεν ασχολήθηκαν με το θέμα και συνεπώς δεν έλεγξαν προκαταβολικά την παρουσία του δικηγόρου στη δίκη είναι ακόμα πιο σοβαρό πολιτικό θέμα. Και μην μας πουν εκ των υστέρων ότι ασχολήθηκαν γιατί κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την κουβέντα που έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 11ης Μαΐου 2022.

Με το δικηγόρο του δήμου που δεν παρέστη στη δίκη για τα ΕΛΠΕ η διοίκηση, όπως είπε ο δήμαρχος, θα αναζητήσει ευθύνες. Απέναντι όμως στην κοινωνία του δήμου, απέναντι στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται καθημερινά από τη δυσοσμία, υπόλογος δεν είναι ο δικηγόρος του δήμου. Υπόλογος είναι η διοίκηση Μανδαλιανού η οποία ψηφίστηκε από τους δημότες και αυτή όφειλε να μεριμνήσει ώστε να μην υπάρχει τέτοιου είδους απουσία από τέτοια δίκη. Υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα και αυτό αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση Μανδαλιανού. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ