Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΒασίλης Ανδρεάδης: Όλοι μαζί θα εργαστούμε να καταστήσουμε το Δήμο μας πρότυπο...

Βασίλης Ανδρεάδης: Όλοι μαζί θα εργαστούμε να καταστήσουμε το Δήμο μας πρότυπο με μέλλον και προοπτική!!

Την παρακάτω δήλωση έκανε στην «Αγκίδα» ο Βασίλης Ανδρεάδης, ο οποίος, κατά τις εσωτερικές διαδικασίες της παράταξης την Παρασκευή 13 Μαΐου, ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αφού ο Γιάννης Καμαρινός δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα:

«Η προσπάθεια όλων μας για την ενότητα της παράταξης απέφερε καρπούς, ανοίγοντας το δρόμο στη διεύρυνση και στη νίκη στις επερχόμενες εκλογές. Ευχαριστώ θερμά τον Γιάννη Καμαρινό και τα μέλη της παράταξης για την ενεργό συμμετοχή τους και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Η διασφάλιση της ενότητας και η διεύρυνση της παράταξης με υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις αποτελούν προσωπική μου προτεραιότητα και δέσμευση.

Προς την επίτευξη του στόχου αυτού θα εργαστώ άοκνα, και με τη συμβολή του Γιάννη Καμαρινού, το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν επαφές αρχικά  με τα μέλη της ομάδας που αποτέλεσαν το ψηφοδέλτιο του 2019 και παράλληλα και με άλλες υγιείς δυνάμεις από όπου και αν αυτές προέρχονται. Μοναδικό κριτήριο σε αυτή την πολυσυλλεκτική προσπάθεια θα αποτελέσει το ήθος των υποψηφίων και η ανιδιοτελής τους διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους. Όλοι μαζί θα εργαστούμε να καταστήσουμε το Δήμο μας, Δήμο πρότυπο με μέλλον και προοπτική!!»

Δήλωση του Γιάννη Καμαρινού για το νέο υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ