Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣυναυλίες με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και περιφορές εικόνων με την μπάντα...

Συναυλίες με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και περιφορές εικόνων με την μπάντα της Αστυνομίας

Η διοίκηση Μανδαλιανού κατάφερε να αφήσει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου χωρίς μπάντα κι έτσι κάνει παρελάσεις με μουσικά σχήματα, συναυλίες με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και περιφορές εικόνων με την μπάντα της Αστυνομίας. Οπωσδήποτε οι περιφορές εικόνων με την μπάντα της Αστυνομίας είναι πολύ καλύτερες από τις περιφορές εικόνων με CD και τηλεβόες πάνω σε αυτοκίνητα. Οπωσδήποτε είναι πολύ καλό να έρχονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μουσικά σχήματα, η Κρατική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης, η μπάντα της Αστυνομίας, του Ναυτικού και της Αεροπορίας. Όλα αυτά είναι πολύ ωραία.

Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει φιλαρμονική και ενάμιση μήνα μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου η διοίκησή του δεν έκανε απολύτως τίποτα προκειμένου να βάλει μια σειρά στη φιλαρμονική και να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους εκτελεστές της φιλαρμονικής. Η διοίκηση του δήμου δεν ζήτησε συγνώμη από το συμβασιούχο αρχιμουσικό στον οποίο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι πρόσαψαν τα χίλια μύρια. Μάλιστα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022 ο δήμαρχος υπερασπίστηκε τα όσα ακούστηκαν σε βάρος του αρχιμουσικού.

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού και στο μουσικό επίπεδο θα συνεχίσει να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Θα καμαρώνει δίπλα σε ξένα μουσικά σχήματα, δίπλα στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, δίπλα σε στρατιωτικές μπάντες, ενώ κατάφερε να διαλύσει τη φιλαρμονική, την εικόνα δηλαδή του δήμου όσον αφορά τη μουσική και τον πολιτισμό.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ